Bseda Haftama girdim 3 gündür sol boşlugumda bi ağrı var anca uzanınca geçiyor oturuncada ağrı hissediyorum rahatsızlık hissi normal mi acaba🥺
edanuur Bseda Bende 17+6 haftamdayım sanırım büyüyor bebisimiz ondan ötürü farklı yerlerde ağrılar oluyor endişelenme 🤗
momsboys Bseda bende 16+3oldum bir kaç gündür bu ağrı kafama takılıyordu. ama bebek büyüdüğü için diyor herkes
idiloska Bseda o bende de var 15 hafta bitmek üzere, belin yan kısımları boşluk denilen yerler di mi? Sanırım bebeğin büyümesi, rahmin büyümesi, leğen kemiklerinin gelişmesi gibi durumlar.
Bseda edanuur sanırım bende oluşan ağrıları ona bağlıyorum bel ağrısıda bu ara çok ama tek sol boşluğum olunca bende mi bi tuhaflık var acaba dedim🙉
edanuur Bseda Peki hissetme durumların nasıl yani ben hiç hissetmedim ama çoğu kişi yok pıt pıt atıyor yok kayıyor diyo bende olmadi henüz haftalarmız yakın ya sende nasıl hisler? ☺
Bseda edanuur evet bende hissediyorum birkaç gündür en son ultrasonda duran sekle göre ayak kısmı olmalı😂 ordan pır pır ufak bi vurus gibi mi desem minnacık bi dokunuş gibi😄🤭 ama 20. Haftadan sonra hissediyor çoğu kişi oda bence yapı meselesi normal yani henüz hissetmemen☺️
Bseda Happymother3 sanki çocuk çok büyükmüşte ayağını sol boşluğuma sokmus orda sıkısmıs gibi😂 demekki hepimizde böyle olduğunu düşünüp ağrımızla devam edelim yolumuza🙉
Happymother3 Bseda cok sık yapmamak sartıyla doktorum cok agrın oldugunda ¾ dk koyabılırsn dedı hep degıl aama sıddetlı agrıda