Haftada ortalama 1,5 2 kilo almaya başladım doğuma 17 haftam var ben çok korkuyorum 2. trimester dönemdeyim acaba 3 te düzelir mi

Tuba04 son aylarda daha fazla alıyorsun canım bebek alıyor yani ama sana yansıyor tabi bu haşlama sebze tüket acıkınca süt iç yoğurt ye ben böyle yapıyorum kendim az almaya bebek çok almaya başladı hamur işi de yiyorum tatlida ama hep az porsiyon ve günde 10 bin adım yürüyüş 💐💐💐

Tuba04 canım bence doktorla gorus hemen çünkü asıl kiloyu son 3 ayda aliyosun

Ortmenanne16 ben ilk gebeligimde 1 ayda 4 kg almıştım sonra silkelendim ve kendime geldim dikkat etmekte fayda var çünkü o kiloların hepsi bize kalıyor bebek o kadar kilo almıyor sağlıklı beslenmek en iyisi

Mumyy hareketin çok etkisi var acayip fark etti bende birden kilo almam durdu kahvaltıyı ediyorum kendimi hemen sahile atıyorum çift maske takıyorum Allah’a emanetiz oğlumla 🐞🐞

Ortmenanne16 evet hareket edin bir de beslenmenize dikkat edin çünkü hamile iken çok hızlı kilo alınıyor maalesef

Tuba04 ben yemeklerim arasına 3ile 4 saat koyuyorum son zamanlar da durdu kilo alımım dilediğimi dilediğim dakika da yediğim de bende de hızlı gitti kilo baktım çok acıkıyorum 1 kase yoğurt içime 1 dilim çok tahıllı ekmek dilimleyip yiyorum tok tutuyor cnm ama dediğim gibi düzenli saat önemli

Tuba04 haftada almak fazla bana doktor ayda 1 kilo ideal son aylara dogru iki kilo olabiliyor dedi ben 6.ayin sonundaym şimdiye kadar ayda 1 kilo almisim ki bana da dikakt et bundan sora dedi ama suana kadar bende edemedim aslnda etmekde istiyorm ayni korkuda bende de var cok alirim diye

Tuba04 cok kılo alınca noluyo 🙄yanı nedne hemen herkesn doktru kılo almayın dıyo kı herkes oyle yzmıs🙄