Bebek-geliyor Hsdk evet 24-25. Haftadan beri oluyor 34+6 dayım gün içerisinde hissediyorum. Nefes alıp verme hareketi için alıştırma da yapmış oluyorlarmış çok faydalıymış👍🏻
Hsdk Bebek-geliyor bende o haftalardan itibaren hissetmeye başladım. Suan 35+4 teyim yalancı sancınız oluyor mu ?
Bebek-geliyor Hsdk evet oluyor ama son 1 haftadır geceleri bi yerde toplanıyor çok rahatsız ediyor ne tarafa dönsem oraya toplanıp bastırıyor gündüzleri de oluyor buda yalancı kasılma mı acaba 🤷♀️
Hsdk Bebek-geliyor benimde öyle oluyor ntsde filan sancı çıkıyor ama doğum sancısı değil dediler. Açılma filan yokmuş
Bebek-geliyor Hsdk benim erken doğum riskim var rahim ağzında kısalıktan dolayı o yüzden ağrıları da çok hissediyormuşum nst de sancı çıkmadı şuana kadar ama cuma kontrole gideceğim. böyle karnınız sertleşince falan bir şey yapıyor musunuz ?
Hsdk Bebek-geliyor benimde erken doğum riskim vardı pregostron kullandım bi süre sonra sancıları durmak için serum takıldı filan. Ama sonra geçti bu durum sancı vurunca yürüyorum ben benimde rahim kısa suan bekliyoruz bir belirti
1PrensAnnesi Hsdk ben 🤚🏻 günde 2-3 kez bile oluyor bazen ❤️ Hatta bi kere tam ultrasona giriyordum hıçkırık başladı dedim doktor hemen baktı doğru dedi
Zeynep_cagdas Hsdk benim hıçkırıyor canım, hatta bir kez doktor muayenesinde denk geldi😂 doktor seninki hıçkırıyor ne yedin gelmeden dedi😂😂 ritmik kalp atışı gibi oluyor, anlıyorsun yani.