nida50 Hsdk günde 1 ya da 2 kez oluyor. 1 2 saniye aralıkla titreşim gibi oluyor, 5 dk civarı sürüyor bazen. Hem emme refleksi hem de nefes alışverişi için gerekli bir şey. Minnaklarımız 🥰 Sağlıkla büyüsünler, sağlıkla gelsinler inşâllah.
Ysd00 MucizeBirKalp neyse senin seviyene inmek istemiyorum ve cahille muhabbeti kesiyorum. Akıl sağlığı üzerine tedavi almanızı öneririm.
Bernayben Hsdk canım benimki gğnde 2-3 kez hıçkırıyor 😊 ben de başlarda hıçkırık olduğunu anlamamıştım ama bir keresinde doktor kontrolü sırasında ultrasonLa bakılırken denk geldi. Doktorum dedi bak hıçkırıyor şu anda diye☺️ Meğerse o pıt pıt diye atmalar hıçkırıkmış☺️ Birkaç dakika sürüyor başladığı zaman, 3-5 saniye arayla oluyor canım. Çok net hissediyorum ben de.
Seval22 Hsdk 15 günlük oğlum var anne karnında günde 4 5 defa hıçkırırdı doğdu yine aynı çok hıçkırık tutuyor anne karnında hıçkıran bebeklerin emme refleksi yüksek olurmuş diye okumuştum rastlantımı doğrulukmu bilmiyorum oğlum daha doğar doğmaz memeyi verdiğim gibi direk emdi ne aradı ne tutmaya çalıştı ve gerçekten emme refleksi çok yüksek
Ahsenfm Hsdk hayır hayır ben normalde çok zayıf biriyim o yüzden bebeğimin en ufak hareketi hatta çok sabit ve sessiz durursan kalp atışları bile karnımda görünüyor millet söyleyince sasirsa da karın bölgesi yağlı olan bunu farkedemz ama ben elini ayağını dahi farkediyorum hıçkırıklar oda sık sık ve çok aşikar belli oluyor karnım hafif sallanıyor hickirinca 😌😌
Hsdk Ahsenfm bende zayıf biriyim ama kalp atışını filan hissetmiyorum tabi ki 😂 normalde ama hareketlerini filan hissediyorum hıçkırığını filan