cerencann ben 26+5 haftalığım eşyalarını tamamladım birkaç kıyafet eksiği var o kadar. Benim ailemin durumu çok iyi olmamasına rağmen bebek araba setini almak istediler yok dedik ettik ama aldılar fakat eşimin ailesinin durumu baya baya iyi ama gönüllerinden geçip de büyük eşyalarından herhangi birşey alalım edelim gibi yaklaşımları olmadı var yemezler :) çokta umrumda değil almasınlar zaten etrafta anca söyler dururlar😅 ben erkenden herşeyimi tamamladım çünkü erken doğum olur ne bileyim ağırlaşırım tamamlayamam eksik olur unuturum falan diye korktum😬
Bebek odası 3lü dolap ve büyüyen karyola(beşik) Pierre cardin den aldık en ucuzu oydu tavsiye ederim , anne yanı beşik de chicco marka aldık ebebekte fiyatı uygundu hemde reflü desteği var bence çok önemli bir özellik , benim evim küçük olduğu için banyo setini ben katlanmalı aldım ebebekten o diğerlerine göre pahalı tabi ama indirimdeyken aldım siz yeriniz varsa ebebekten normal alın fiyatları uygun , perde halı vivense sitesinden aldım indirim var fiyatları baya ucuz perdeyi 109 TL’ye aldım düşünün :) , civilden uyku setini aldık kenar korumalıklı 159 TL en ucuzu bence koşun alın , bebek arabası setini ailem ebebekten aldı 1299 TL baby plus markasının araba pusetide var diğer markalara göre oda uygundu , civilde anne çantası kraft marka aldım oda kraftın kendi sitesinden daha uygundu mağazaya gidip alın derim. Aklınıza gelen varsa tavsiye verebilirim hayırlı alışverişler olsun 🧿