MervErdo Bilgeenur 27 haftalığım bekleriz daha var nasıl olsa inşallah düşer düşmezse heyner beşik alcam artık
Cansu101706 MervErdo canım ben joker çalışanıyım tripper marka anne yanı da var az daha küçük 599 lira. Benimde ikizlerim olacak bana mantıklı geliyor
MervErdo Cansu101706 şimdi inceledim boyutu diğerlerine göre baya küçük ama 2 yaşına kadar idare edebilirse yine güzel bide bişey sorcam fiyatı 600 civarı mı hep yoksa şu an indirimden dolayı mı öyle
Cansu101706 MervErdo jokerler yavaş yavaş kapanıyor. Temmuzdan beri çok mağaza kapattı o yüzden şuan indirimde
Derin2021 MervErdo ben prego marka anne yanı mıamı park beşik aldım baybmall dan bide ona bakın isterseniz ondanda baya memmun kalan var ben daha kullanamadım ama kurulumunu yaptık fena değil gibi
MervErdo Derin2021 valla bugün çıkıp bakcaz artık nasibimizde hangisi var sizin aldığının ebatı ne kadar ki
Sumeyyehayal Tobby Yaaa yine yükseltmişler demek ki. Takipte kalın ara ara fiyatını düşürüyorlar. Biz bildirimleri açmıştık bildirim gelince hemen aldık. Burdan almak isteyenler var diye haber vereyim dedim ama siz görene kadar tekrar yükseltmişler demek ki.