MervErdo Kızlar aranızda yoyko marka anne yanı olabilen beşik kullanan var mı memnun musunuz hepsi buradada 800e inmiş bin liraydı ona göre sipariş etmeyi düşünüyorum
Yarenim7 MervErdo onun yorumlarını çok okudum memnun olan çok war bende ondan almayı düşünüyorum bence hiç kaçırmayın fiyatı gayet iyi olmuş şuan
Blackk34 MervErdo Ben de ilk defa bu fiyata görüyorum ama henüz 19. Haftadayım ne yapsam bilmiyorum çok mu erken acaba? Park yatak iyi midir?
yelizb MervErdo ben de onu beğenmiştim onu alacaktım arkadaşım anne yanı getirdi gerek kalmadı boşuna para vermedim.ama bence yoyko anne yanı olarak da kullanılması sebebiyle çok çok iyi.kesinlikle ondan alacaktım ben de
MervErdo Anne yanı olmayanları 700 750 lira zaten anne yanı olması önemli fiyat daha da iner mi sanmam uzun süredir bakıyorum 1000 liranın altında hiç denk gelmedim indiğinde de bu fiyata düşmüş yine
Zdk MervErdo ben de onu almayı düşünüyorum hem annne yanı hem park yatak olması güzel. Ama şimdi baktım 1000 küsür tl görünüyor?
MervErdo Zdk lanet olsun kocamı dinlemeyen aklıma anlık indirimmiş demek ki şimdi baktım 1100 olmuş 😒
Berna23 MervErdo ben 1250 ye aldım ya çok üzüldüm şu an 🥺 gayet kaliteli görünüyor henüz kullanmadım ama
MervErdo 1.5 saatlikmiş malesef bildirimi açık tuttum tekrar inerse buralardayım 😂 al gitsin ne düşünüyon beğenmedin iade edersin kendimi boğsam yeri öyle sinirliyim kendime 😂
Bilgeenur Ben 1000 liraya almstm 1 ay once filan bnce tekrar duser beklesin vakti olan ama 799 dan asagiya dusmez diye dusunuyorm artk. 1200 du surekli ben oncesinde bakarken henuz kullanmadm ama kurup baktm hosuma gitti acikcasi
Bilgeenur Mucizeler2 anlık artısır bnce normalde 1200 civari geziyo hepsiburadada indirim onun uzerinden oluyor
MervErdo Bilgeenur 27 haftalığım bekleriz daha var nasıl olsa inşallah düşer düşmezse heyner beşik alcam artık