Sezen07 Bir haftadır var yeni oluştu sol göğüs te neden olabilir başına gelen var mı kahverengi renkte tam ucunda doktora gidicem ama herhangi ağrı acıma yok 🤦♀️🤷♀️
eCeCik Sezen07 benimde küçücük çıktı tam ucunda hem sol mememde tesadüf ama sormadım hiç aklımada elmedi açıkçası🤷🏼♀️
TospikAnne Benimde sol göğüsümde çıktı ama ucunda değil kahve rengi olan yerde. Bende iki gün sonra kontrole gidicem sorucam doktoruma. Birde göğüsüm yani meme ucum yamuk yumuk duruyor. Sanki böyle o kahve rengi olan kısmın bir tarafı şiş bir tarafı değil gibi. Ama benim sol göğüsüm sadece. Üstelik hassasiyette var 🙈 kızlar ben 2 gün sonra kontrole gideceğim. Doktoruma sorayım. Cevabını yazarım size. Sizde sorun ama unutmayın 😊 mesit34 eCeCik Sezen07
Deletedmom83 Sezen07 bendede çıktı ama inceydi ve düştü kendi kendine hayret sormayı umuttm bende sorucam gidip soranda lütfen yazabilir miii
Arven Sezen07 Hamilelikte karşılaşılsan bir durummuş bir ay önce kadar cildiyeye gidip sormuştum soğuk uygulama yaptılar ve düştü et beni dedi doktor istersen böylede bırakabiliriz ama bebeği emzirirkwn belki rahat edemeyebilisin dedi bende kabul ettim uygulamayı yaptı ve 3-4 gün içinde düştü şimdi bişiy kalmadı kiminin elinde kiminin göğsünde vücudun çeşitli yerlerinde çıkabiliyormuş hamilelikte
Sezen07 TospikAnne eCeCik mesit34 mesit34 tesadüf olamaz heralde sol da ve ucunda kahve rengi ben çıkması çok ilginc aynen öğrenen solesin 😁💜
mesit34 Bendede aynı sekilde sol gogusumde ucunda yani süt deliginin cıkıs yerinde cıktı et beni böyle kücük uzun ince bende hep soracaktım unutuyorum , ama genel olarak benim boynumda baska yerdede bi kac et beni cıktı saskınım 🙄
TospikAnne eCeCik mesit34 Sezen07 kızlar sordum doktora bugün. Kusura bakmayın geç yazdım. Bana dedi gel bakayım bi neymiş o. Hatta o et beni artmış hem sağda hem solda bazı yerlerde minik minik bile çıkmış. Dedi bunlar hamilelikten dolayı olur hatta bunlar kalıcı. Yukarı doğru da artabilir. O normal bişey dedi. Paylaşayım dedim 😘
Ireem20 Sezen07 Ya benimde sol göğsümun ucunda küçük bişey var bende sormayı unuttum herkeste olduğuna göre pek anormal değil sanırım 😊
Selhan Bendede çıktı dün akşam farkettim sağ göğsün kahve rengi olan kısmında minnacık soyuluyo sandim hatta neden olur acaba yaa🤔😶
EsraErdoan Benimde sol gögsümün kahverengi bölümünde çıktı şuan şoktayım aynı durumu yaşamamıZ çok tuhaf 😂
Selhan EsraErdoan şaka gibi yaa🤣🤣şimdi internetten baktımda hamilelik sonrası döküluyomus kalıcı değilmiş 🙈
ozlembarce Aysegulserdar ya şükür o kadar araştırdım ki anlatamam hiçbir şey bulamıyordum bunkonuyla ilgili sağ göğüsümun kahverengi kısmında bir iki böyle minnacık pütürtü şeklinde et beni var siz doktora falan sordunuz mu ben henüz yeni farkettim canım çok sıkıldı gerçekten inşallah kötü bir şey değildir. Sizinde benim anlattığım gibi mi böyle çok küçük varla yok arasında sivilceye falan kesinlikle benzemiyor benimki bildiğin minicik et beni gibi
seyydac Benim de sol göğsümde kahverengi yerinde çıktı 🤔 bugün kontrol vardı ama sormak gelmedi aklıma 😐
DenizzzT benimde sağ gögsümün kahverengi kısmında çıktı kaşırken elime takıldı öyle farkettim enteresan gerçektende doğal olan birşey sanırım 😅😀