Neslihan1903 Ftma1aa 11+6 kız dedi ikili taramada perinatolog 25 haftalık oldum kızım olacak ikili taramada söylenilenler doğrudur genelde 🤗
Duygudede Ftma1aa benim ilk cocugumda erkek dendi doğru çıktı şimdi kız diyorlar bakalım 2 ay sonra belli olacak ☺️
Minalya_2 Ummudogan 2 kızım var Hergün cinsiyetlerini soruyorlar :) onlar benden daha meraklı sağlıklı gelsinlerde inşallah
tarcinli_kurabiye Ftma1aa Evet benimkini bilmişti hemen. Özellikle kızsa daha çabuk belli edebiliyor sonuçta bacak arası boşsa boştur. Siz neden inanamadınız
Crn1996 Ftma1aa canım 14.hafta erken degl yani değismez büyük ihtimalle artk cinsel organları olusuyo artık saglıkla gelsin kızınız🌸
istanbul3434 Ftma1aa evet hic tahmin yurutmedi 16. haftada emin oldugu zaman soyledi erkek diye ve degismedi
Tevhide001 Ftma1aa Benim doktorum 11 haftalıkken erkek dedi ve gerçekten erkek bebek bekliyorum 33 haftalık oldum 🤩🌼
Kader_152199 Ftma1aa evet maalesef ben 20 haftalıkken falan öğrendim biraz geç gösterdi kendini bebeğimiz ama devlette gitmiştim bikere cinsiyet partisi yapmak istiyordum o yuzden kağıda yazdiricaktim pat diye kizin olucak demişti.bana çok net konuşarak.