2_pamukannesii Ftma1aa aynen erkek de öyle şimdi 20 haftalık hamileyim buna da 16 haftada kız gibi dedi ama netleşmedi henüz bence kız erlek olsa belli olurdu
Crn1996 Ftma1aa canım 14.hafta erken degl yani değismez büyük ihtimalle artk cinsel organları olusuyo artık saglıkla gelsin kızınız🌸
Ftma1aa 2_pamukannesii evet benim daha 14 haftalık ya kız dedi o yüzden şaşırdım kızlar genelde geç belli oluyor diyorlar
[silindi] Ftma1aa doktorla diyalog ve o odadan kafan rahat çıkmak çok önemli daha haftanız erken imkanınız varsa doktor değiştirin
Ftma1aa [silindi] eşime söyledim yok adam çok bilgili ne bekliyorsun seninle muhabbet mi etsin diyor . Ama gercekten doktorla hiç diyalog kuramiyorum ya insan bari heyecan yaptırır ne bilim pat diye söylüyor adam akıllı demedi ki bak diye hep kendi bakıp çıkıyor iyi falan diyor dört kere gittik değiştirmeyi düşünüyorum zaten işinde iyi olabilir ama onu bana düzgün sunamadiktan sonra ben nasıl doğum yapayım
ZZeyynePP Ftma1aa evet ilk oğluma 16 haftalık tüm cinsiyet partisi yapıcaktık hatta annemle gitmiştik ultrasonu karnıma tutar tutmaz gördümmm dedi çok şaşırdım ve anneme söylemişti doğru da çıktı :))
Almilaaa Benim doktorum muhteşem bir adamdı. 14. Haftada direk söylemişti ve kesin dedi. Öyle de oldu değişmedi. Muayeneye gelen herkes nokta atışı yapıyor diyordu inanmıyordum, inandım😂
Ecektn Ftma1aa ilk oglumu 11 haftada 2 oglumuda 12 haftada net soyledi degişmedi ☘️ Dr tecrubesi ile alakalı sanırım burda kız diyip erkek cıkan erkek diyip kız cıkan cok var insan şaşırıyor🤷♀️
Deletedmom27 Ftma1aa ever 12+3 te net kız dedi yanılmadı..şimdi yine hamileyim aynı doktor 12+5 te kesin erkek dedi yine yanılmadı🥰normalde erken söylemeyen biri ama benim çocuklar çok bariz belli ettiler ben bile gördüm yani demesine gerek kalmadan
Minalya_2 Ummudogan 2 kızım var Hergün cinsiyetlerini soruyorlar :) onlar benden daha meraklı sağlıklı gelsinlerde inşallah