SedefK İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün kontrolüm vardı ve 20+4 haftalığım. Doktorum bebeğimin aşağıda olduğunu söyledi ben de öyle dediği için biraz endişelendim. Daha önce bu durumu yaşayan var mı? Hamileliği nasıl ilerledi acaba?
Mommmyyy SedefK bebek kesesiyle aşağı inmişse süreli yat kalkma ,benim öyle proluton iğne yaptırıyorum haftalık ve sürekli yatıyorum ayak altında yastık ile bir de daha küçük dikkat et iş falan yapma yukarı çıkar inşallah
SutlacimiYedimmiBen SedefK benim ilk oğlumda öyleydi buna mi bağlıydı bilmiyorum ama 1 ay kadar erken dogdu
SedefK Goncikim Beyziikoo bebeğin aşağıda olduğunu söyledi konum olarak. Sonra rahim ağzı uzunluğuna baktı 41mm bu iyi dedi. Benim de kafam karıştı endişelenmeli miyim bilemedim
Beyziikoo SedefK Yok kuzum baş geliş anlamında söylemiş onu bazo doktorlar o şekilde tabir ediyor🤗 MaşaAllah 41 mm güzel bi kapalılık benim de 42ydi çok iyi demişti doktorum 🤗 Korkma içini ferah tut Allah’ın izniyle inşaAllah 😍
SedefK SutlacimiYedimmiBen bir sorun olmamıştır inşallah. Allah hepimizi sağlıkla kavuştursun inşallah
SedefK Beyziikoo ay inşallah. İnsan ister istemez endişe ediyor. Kesesi yukarıya kadar uzanıyo yukarılar hep boş aşağıda durmak istiyo heralde
Beyziikoo SedefK Ben öyle bir durum yaşamadım ama rahim uzunluğunda bi sıkıntı olmadığı için korkmamanı isterim 😊 Arkadaşlarımızın dediği gibi uzanın dinlenin belki yukarı çıkar minik 👐💜
Neslihan1903 SedefK benimde o hafta oradaydı bir kaç zaman dinlen hiç bir iş yapma çıkar yukarı aşağıda mi hissediyorsun sende hareketlerini
SedefK Neslihan1903 çok aşağıda hissetmiyorum aslında. Bebeğim baş aşağı olduğu için ayakları yukarda onu hissediyorum galiba
Neslihan1903 SedefK dinlenince geçer benim aşağıda yandı şimdi çıkmış yukarı 25+4 oldum o haftalarda oralarda takılıyor bazı bebeler 🤗
SedefK Neslihan1903 normal muayenede söyledi, öğleden sonra da detaylıya gittim. O bu konuda bir şey söylemedi her şey yolunda görünüyo dedi
Neslihan1903 SedefK detaylıda bir şey demedilerse hemen düzelir o anlık olmuştur çünkü perinatogun makina daha hassas