ADamla Fatma_7 evet çok iyi anlıyorum gerçekten ağrı, uykusuzluk daha dayanılır oluyor. Bulantı, kusma halinde halsizlik, bitkinlik daha fazla 🤦🏻♀️ sürekli ağlamaklı bir hal 😁
Cemrreedemirci Fatma_7 durum bu kadar vahimse ilaç isteyin doktordan açlıktan dolayı tansiyonunuz düşüyor.. Sarı leblebi öneririm.
Dilarraa Fatma_7 olmazmı felaketti sabah bulantısı diye geçer ama benimkisi akşam bulantısıydı kusmasıydı yatarak geçirdim nerdeyse 4 aydan sonra geçti şükür
sehri_hzr Fatma_7 kesinlikle 1. Diğerleri nasıl olur bilmiyorum ama şuan çok zorlanıyorum hiç bişey yapamıyorum yiyemiyorum her kokuyu alıyorum ve çok tiksiniyorum et balık tavuk yağ her türlü şeylerden
Sngl27 Fatma_7 3. Kesinlikle tek problemim uyku sol tarafa yatıyorum gece uyanıyorum kalçam dizim kolum uyuşmuş dönemiyorum kalkıp tv izliyorum 😟
BurcuLeyla Fatma_7 ilk trimesterda hiçbir sıkıntı yaşamayan biri olarak 3.de mide yanması, bel ağrısı, bacak ağrısı, ödem… say say bitmez neyseki son 1 hafta 🙄
2melek_annesii Merve_nedim Haa evet cnm aynen öyle de denelir cocuk anne karnındaki miladını tamamlayıp dogarsa eger 40 ından sonra ki ilk 3 ayı kapsıyor 😂