Ahsenfm Mavilotta aynen öyle..ama benim adetim 2 aya bir oluyordu o yüzden bende hata payı da biraz yüksek olabilir bu hususta ama yine de sağlığı kilosu ortalama belli yani elimden gelidigince arkasında duracağım zıtlasmakta istemiyorum fazla bakalım mubaregi olsun
Kaa Ahsenfm iki oğlumda hep 2 hafta önden gidiyordu ikisininde 38 ci haftada normal doğurdum. İlkinde suyum geldi gittim. İkincisinde doktorum doğumu başlattı çünkü benim kanal dar olduğu için zorlanirsin biraz daha beklerse dedi. Bu biraz senin çatı genişliğine bakıyor eğer müsait se bekleyebilirsin biraz daha. Sağlıkla doğsun insallah
Ahsenfm Kaa çatıya bakmadı uygun gormuyorum dedi çarın uygun olur ama bebek çok iri olur dogmayabilir ya da çatı dar deriz bebeğin yapısı küçük olur çıkabilir dedi,bakalım bekleyecegim sağlıkla doğalım biiznillah teyzeleri
[silindi] Ahsenfm bu son günlerde cok hızlı kilo alıyor bebek 1 haftada 4 kiloyu gecebilir normal dogum zor olmasın diye belki de öyle demiştir ama bekle bakalım sancın gelir belki 5 kilo doğan bebekte var sonuçta ve kilolu bebek daha kolay doğarmış hakkında en hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah bizde geliriz o günlere cok heyecanlı gercekten 🥰🤗
Ahsenfm [silindi] biiznillah canım en güzeliyle kolay normal sağlıklı bir şekilde hepimiz doğalım,Doğalım diyorum çünkü bebeklerimize birlikte bizde yeniden dogacagiz nasib olursa çokça dua edelim birbirimize 💖🧡💛
Deniz-naz AlevY öylemi maşallah hemde ikizler kilosu çok iyi demek benimde normal valla bişey yiyesim gelmiyor kaç gündür normal sekirim hiç yok aslında ama gizli şeker olabilir dedi ister istemez psikolojik etkilendim canım çikolata istiyor yemiyorum 🤗
Kaa Ahsenfm inşallah ama muayne etmeden seni tedirgin etmesi doğru değil. 4 kiloya kadar dogurtuyorlar normal. Tabi hakkında hangisi hayirliysa Rabbim onu nasip etsin. Bana doktorum sebze ağırlıklı beslen ekmek ve unlu mamuller yeme ve bol bol hareket et demişti. Tavsiye ederim☺️
Ahsenfm Kaa aminn aminn aminn biiznillah en mubaregiyle sağlık sıhhat afiyet ile olsun biiznillah cümlemizin canm
ecembugra53 Ahsenfm gayet normal benim bebeğimde 2 hafta önden giyordu kilosu falan gelişimi öndeydi o yüzden cunku babasına benziyordu hepsi normal canm Kafana takma yanı gelişimi önde olan bebeklerde görülüyor genelde bunlsr korkma yanı cok normal 😊 doktorunu dinle
Ahsenfm ecembugra53 ama önden gidiyor diye 38den 39 a çekti bir hafta öne çekti öyle olabilir mi ki buu yoksa önden gitsin kilolu olsun problem değil o takilmiyorum
ecembugra53 Ahsenfm Evt canım benim de öyleydi hep normalde diyelim 34 haftdayım 36. Hafta ile uyumluydu hep ileri geri farketmiyor