morusevenanne mercimeginanne ben dün e bebeğe gidip baktım canım e bebekteki babyplus marka çok iyidi 3 kiloydu. Ama biz kabin bebek arabasına takılabilen bi puset almaya karar verdik daha bulamasak da 😂
Yasemin_K mercimeginanne kullanmak dahaca nasip olmadı son 2 günümüz kaldı 😊 ama çok hoşuma gitti . Şuan fiyatı aynı mi.bilmiyorum bakayım ben size link atayım ona gore
Eylul2107 mercimeginanne ilk uc ay falan kullaniliyor sadece tanidik biri varsa ödünç alsaydnz, bende cok baktım trenyoldan ama karar veremedm bi tanidik verdi onu bi ay kullanip vercm alacaksaniz ağırlığı yaziyo ürün aciklamasnda ona göre alin
mercimeginanne Yasemin_K hayırlı doğumlarınız olsun inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍 teşekkür ederim 💚
Nurrrr94 mercimeginanne https://www.cimri.com/bebek-arabasi-ve-pusetler/en-ucuz-baby2go-2039-star-plus-kahverengi-travel-sistem-bebek-arabasi-fiyatlari,558259384? ben bunu aldım puseti standarttan. Bi tık daha büyük ama hafif ve çok güzel takması da kolay tabi daha kullanmadım ama kullanan tavsiyesi üzerıne aldım
mercimeginanne Nurrrr94 hayırlı olsun cnm güle güle kullan :) sadece puset bakıyorum bn teşekkür ederim uğraştırdım 😍
2prensannesi2008 3 sene önce 100 tl ye civilden aldım prava marka güzel tentene kısmı kullanışlı değil sadece çok pahalı olmasına gerek yok sadece 6 ay gerekli