mercimeginanne Selam anneler :)) trendyoldan alıp memnun kaldıgınız pusetler var mı? Ben baktım ama hangisini almam gerekiyor karar veremedim 🙄 yardımcı olur musunuz??
Bittercikolataa mercimeginanne Yorumları dikkatli inceleyin bende bakıyorum bu ara 😇 Eşim arabaya da sabitlenen oto koltuğu şekilde olanlardan alalim dedi düşünebilirsiniz aracınız varsa😊 Trendyol güvenilir ama satıcısını iyi seçmek gerekiyor 😇
haziranin25i mercimeginanne açıkçası ben aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı 🙄 19 gün sonra inşallah 😍 aldığım mağaza da çeyiz paketi gibi yapmışlardı https://www.babyci.com.tr/product/4-baby-comfort-exclusive-travel-sistem-gold-kasa-fume-keten-kumas/
Nasippp mercimeginanne https://ty.gl/n3lvbmc ben bunu aldım valla çok para vermeye gerek yok zaten kısa süreli kullanılacak sadece diyerekten beğendim güzel geldi içi de baya büyükçe.
mercimeginanne Bittercikolataa aracımız var ama eşim veteriner oldugu için arabaya sabitlenen olmasına gerek yok aracın içi toz olabiliyor :) bana hastaneye giderken ve evde kullanabilceğim bişey olsun yeticek :)
mercimeginanne Nasippp aynen bende az kullanılcağı için çok para vermek istemiyorum ama elleyip bakmayınca içime sinmedi ondan alan olmuştur diye sorayım dedim 🙈 teşekkür ederim 💚
Duygu4444 mercimeginanne trendyoldan değil ama joienin pusetini aldım aynı zamanda bebek arabasına takılıyor biraz ağır ama memnunum aynı zamanda puset minderi ve örtüsünüde tavsiyede bulunabilirim çünkü ikisi olmadan da olmuyor 😂
mercimeginanne Duygu4444 puset almadan minder ve örtü diktirmiştim 🙈 biraz acele ettim 😂 teşekkür ederim bakıcam cnm :)
Tutimati Besafe almıştım büyük kızım için şimdi allah izin verirse kardeşimiz kullanacak oto koltuklarımız da besafe aynı zamanda pusetimiz bebek arabamızlada uyumlu 🙏🏻
mercimeginanne Eylul2107 şu pandemi olmasa bende görüp alma taraftarıyım ama eşim korkusuna bir yere götüremiyor beni bulaşıcak diye 🙄 tüp bebek oldugumuz için birşey olcak diye korkuyor malesef 🤦🏻♀️ Artık şansımıza ne çıkarsa o olcak 🙈
Sseval Ben Trendyoldan kanz marka puset aldım. Daha kullanmadım ama ben beğendim yumuşacık çok rahat görünüyor. Bir bakın bence. Diğerlerine göre biraz pahalıydı ama rahatlığına pek güvenemedim. Ben indirim günlerinde 500 tl ye almıştım https://ty.gl/3mdvz3h
mercimeginanne Sseval baya pahalıymış 🙈 biraz daha uygunlara bakıyorum cnm çok kullanmıycaz zaten eşim sürekli çalıştıgı için bindebir anca kullanırım o kadar para verdiğime değmez yazık olur diye düşünüyorum 🙈 teşekkür ederim genede 💚💚💚
Bilgeenur Ben de puset bakiyorm ilk aylari pusetle gecirip sonra pratik bi bebek arabasi almak istiyorum ama karar veremedik. E bebekteki babyplus snug puseti kullanan var mi hic 329 gibi bir fiyatı var deger mi acaba
morusevenanne mercimeginanne ben dün e bebeğe gidip baktım canım e bebekteki babyplus marka çok iyidi 3 kiloydu. Ama biz kabin bebek arabasına takılabilen bi puset almaya karar verdik daha bulamasak da 😂
Eylul2107 mercimeginanne ilk uc ay falan kullaniliyor sadece tanidik biri varsa ödünç alsaydnz, bende cok baktım trenyoldan ama karar veremedm bi tanidik verdi onu bi ay kullanip vercm alacaksaniz ağırlığı yaziyo ürün aciklamasnda ona göre alin