Gulsen4224 Nurasl ben her gittiğimde sekreter son adet sorar girer bana denk geldi yanlış girer ise haftasını yanlış yazmış oluyor usgyede onu demek istedim cnm🌸
Nurasl Gulsen4224 He anladım bitanem ama o farklı bi olay onun terimim edd diye yazar Orda verir tarihi
Beyazmelekkk Nurasl Gulsen4224 Angelsmom29 Şimdi benim en başta 10 gün gerideydi bebek USG göre sonra arasını kapattı 7 güne düştü . Benim son adet 13 Eylül kızlar %100 eminim tarihten. Adete göre 17+2 günlük olması gerek ama 16+2 olarak takip ediyordum ben usgde hep 1 hafta geriden geldiği için. Dr da bugün dediği 160 gram gayet iyi dedi. Ama kaç haftada sormadım o an cinsiyet bakarken.
Angelsmom29 Nurasl ama şöyle bir durum var bazı bebeklerde 3 4 hafta önden gitme durumu oluyor ama 24 haftaya uyumlu cıktıysa 6 7 hafta önde oluyor bu mümkün değil bence bir hata yapılmış ölçümde ya da yazılışta
Nurasl Angelsmom29 işte bende onu dedim son adetine göre geri diyor hanımefendi kilosu da önde bebeğin 3 haftaya kadar normal görürler söylemezler cunku ilerleyen haftada yakalar bebekler gününü bi tuhaflık var işte belki cihazda sorun vardı
Beyazmelekkk Beyazmelekkk şimdi iki GA varya birinde 15+5 Diğerinde 23+3 yazıyor neden iki tane yazılmış anlamadım .
Angelsmom29 Beyazmelekkk haftasıyla uyumlu zaten 17+2 haftalık bebeğin 160 gr olması cok normal bizim bahsettiğimiz ultrason kagıdında 600 gr yazıyor ya bu yanlış yazılmış nerdeyse 24 haftalık bebek 600 gr olur bizim bahsettiğimiz bu canım
Beyazmelekkk Gulsen4224 13+3 haftalık USG içinde erkek demiştin canımm Dr neden kız gibi sanki falan yaptı ya . Erkek olma ihtimali var mı diyosun kemik yapısı falannn benziyor mu sence ? Birde ben kaç haftalığım şimdi iki hafta yazıyor 23+3 15+5 diye
Gulsen4224 Beyazmelekkk 15+5 cnm doktoruna sorsaydın böyle böyle diye cnm keşke ben erkeğe benzetiyorum cnm ya doktor 16 haftalık olmuş neden netleştirme yapmıyor acaba başka doktora gitsen birde 🌸
Beyazmelekkk Gulsen4224 2 hafta sonra mı gitsem USG çok girmek iyi değil diyorlar ya napsam ne zaman gitsem ki ya başka dr A. Sen kemik yapısı olarakta mi erkeğe benzetiyorsun yoksa sadece çıkıntı var gibi mi geliyor
Gulsen4224 Beyazmelekkk başta attıkların da çıkıntı yoktu şimdi gördüm cnm ben çıkıntısını erkek diyorum o yüzden
Angelsmom29 Beyazmelekkk canım oğlumda 16 haftada cok farklıydı pipi bana bu pipi gibi gelmedi kordon uzantısı gibi geldi yani sanki kız gibi duruyor