Beyazmelekkk Kızlar Dr dan yeni geldim ve yine kesin birşey demedi meraktan öleceğim lütfen bir anlayan varsa yorum yapsın
Arifcaninannesi Beyazmelekkk cnm erkeğe benziyor gibi de doktor nsl tahmin etmemis çocuğun bacakları açık yani
Angelsmom29 Beyazmelekkk yani sanki bacak arası boş gibi duruyor ben kıza benzettim hayırlsı olsun inşallah 🤲 🥰
Beyazmelekkk Arifcaninannesi Seduru Seduru Dr tam emin olamıyor bu yüzdende kız gibi sanki dedi ama tam net %100 kızdır demedi
Seduru Ben anlamam aslında öyle de dün bizim kine keisn erkek dedi bacak arası bundan farklı sanki kız gibi
Beyazmelekkk https://imgyukle.com/i/afHxIQ İki farklı değer var kaç haftalık usgde kızlar ? Birde kaç cm olmuş .Dr 160 gram dedi
Gulsen4224 Beyazmelekkk neden böyle olmuş yanlış girmiş sekreter kaç haftalık normalde bebeğin Yanlış girdiğini silmemiş te
Nurasl Beyazmelekkk usg terimlerin doğru mu bu tuhaflık var 16 haftalık hamileyim diyorsun benim kilosu 600 küsür diyor usg de
Beyazmelekkk Gulsen4224 canım normalde sata göre 17 +2 günlük ama hep 1 hafta geriden gözüküyordu USG de 16+2 olması lazimdi
Gulsen4224 Beyazmelekkk cnm 23+3 yanlış girmiş sekreter mi doktor mu onu silmeden üstüne 15+5 yazmış neden böyle yazdı bilmiyorum oluyor bzn böyle boyu da 13 cm iyi annesi normalde bu haftalarda 10-13 cm olmalı 🌸
Nurasl Gulsen4224 hayır canım sekreter girme değil o usg ölçümüne göre bebek 15+5 günlük kilosu 610 gram 23+3 dediği kilosuna göre çıkan haftası sekreter girmez bunları doktorun ölçümüne göre çıkan sonuçlar usg cihazı yazdırıyor bunları
Deletedmom27 Beyazmelekkk bence kız bu bebiş annesi bi çıkıntı var gibi ama çok minik🥰🥰🥰 bende dün gittim 17+4 üz bildiğin pipi vardı net bi şekilde senikinin bacak arasına göre baya belliydi cinsiyeti
Gulsen4224 Nurasl ben her gittiğimde sekreter son adet sorar girer bana denk geldi yanlış girer ise haftasını yanlış yazmış oluyor usgyede onu demek istedim cnm🌸
Angelsmom29 Nurasl ama şöyle bir durum var bazı bebeklerde 3 4 hafta önden gitme durumu oluyor ama 24 haftaya uyumlu cıktıysa 6 7 hafta önde oluyor bu mümkün değil bence bir hata yapılmış ölçümde ya da yazılışta
HasibeBurhan12 Nurasl canım ben bugün tam 16 haftalık hamileyim erkek bebek bekliyoruz 11. Haftada öğrendik bugün 138 gram dedi doktorumuz emin misin 600 olduğuna fazla çünkü