[silindi] hilal-a ben gecenki indirimde almıştım 120den 60a düşmüş valla cok begendim cok kaliteli geldi fotograf ta daha basit duruyordu
[silindi] hilal-a https://www.google.com/search?q=e+bebek+seyahat+çantası&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=sinv&sxsrf=ALeKk03jAgvjekb9NwxmobBMtjjevebyZg:1610456378323&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwismezCuZbuAhVB6qQKHTIYDTIQ_AUoAnoECAgQAg&biw=424&bih=819#imgrc=5GkeuRmDuD5abM
Semazrl hilal-a 135 den 30 TL ye düşmüştü iki rengi vardı siyah ve kırmızı aynı çanta mi sizin dediğiniz bilmiyorum ama
Htcsmlmucize hilal-a ben de aldım henüz gelmedi kargodaymış 🙈ama A 101 de bile 60 liraydı ihtiyaç doğrultusunda alınabilir bence 👍🏻
Kuzucumm hilal-a araliktaki indirimde 20 tl demislerdi aldim bende ama faturayi detayli inceledimde 50 tl yaziyodu gittim iade ettim. Kalitesini sorarsanız da is görür ama pek kaliteli degil ince kumaşı
hilal-a Tazegebe1 fotoğraf atman mümkün mü acaba canım ya çok arada kaldım benim eşimde sabit bı insan aldım mı iade yaptırmaz aldın mı iyisini al der geçer ama gidip 30 a almak varken 180 ne de almak istemiyorum