Vscomedya cgelmas meyveyi de ara öğün olarak abartmadan yerim ve günde 2, 2 buçuk litre düzenli şekilde du içiyorum aksatmadan
cgelmas Vscomedya belki almaya musat yapınız vardır 😢meyve yanında mutlaka yoğurt ve 10 adet kuruyemiş yiyin. Sekerinizi yükseltmez 2,5-3 porsiyon meyve kilo aldırıyormuş
Dammmmy 15+3 toplam 3 kilo aldım. Normal mi değil mi? Diyetisyen eşliğinde ilerlemeye başladım. Canım sürekli hamur işi ve tatlı istiyor . Meyve ile bastırmaya çalışıyorum. Asıl 5. Aydan sonra iştah artıp kilo alınır diyorlar. Korkuyorum malesef 😅
annepanda pinar-06 baslangıç kiloma gore bakilirsa 1 kilo aldim. Suan 26+5 haftaliğız. Diyetisyene baslamistik kilo verdik ve suan anca kilomuza geldik. Dun doktorumda cok guzel devame diyorsunuz ben cok memnunum dedi. Bebegin gelisiminde de sorun yok çok şükur..
KayBus pinar-06 20 hafta 8 kilo aldım. Kendimi sıkayım diyorum ama yok acıkınca midem bulanıyor yine yiyorum anlamadım valla nolcak böyle halim.
Naimekarakoc 22+3 haftalığız 8 Ocak’ta en son kiloma baktım 14 kilo almışım 🙈 42 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum 🤷🏼♀️
Gizmolata pinar-06 22. Hafta 1 kilo aldım ama siz rahatsızlığınızdan dolayı almışsınız keyfi bişey değil, doktorunuz size bu konuda yardımcı olucaktır🥰
Vscomedya cgelmas evet onu da okudum artık öyle yapıyorum yoğurda doğruyorum meyveyi ara öğün olarak yiyorum.