Nlgnbykl Doktorum 2 haftaya başka şehre gidiyor Bitlis veya Tatvan’da tavsiye edebileceğiniz doktor var mı ?
Fatosssssss Annesininkuzusu01 merhaba ben de doğum için doktor arayışındayim. Sezeryan olcam. Rahvaya gidiyordum şimdiye kadar Bitlis teki doktorları bilmiyorum. Gökhan beyi mi oneriyorsunuz
Mom653 teachervera hiç kimseye tavsiye etmem veysel toprağı ilgisi yok ama maşallah bey veya Salih beye gidebilirsiniz
Fatosssssss Annesininkuzusu01 nasıl biri . Akademik olarak mı vok başarılı mizacı mi çok iyi. İkisi birden mi
Annesininkuzusu01 Fatosssssss Hacettepe Mezunuymuş Ankaradan Gelmiş çokta ilgili güler yüzlü kuzenlerim falan çok memnunlar eşim Bitlisli oradan biliyorum
suzanbtls Fatosssssss Dr. gökhan güzeltaş ın Her iki yönü de iyi hem mesleki hem insanı yaklaşımı mükembel
teachervera Mom653 Veysel abi benim tanıdığım canım. Eksi erkek arkadaşımın abisi 😊ben İstanbul’da yaşıyorum
suzanbtls Annesininkuzusu01 Ankara zekai Tahir Burak mezunu Ankaranin en iyi dal hastanesi ben öyle biliyorum
Bilgesu55 Mom653 hiç görmediğiniz birini nasıl tavsiye etmiyorsunuz, açıklayabilirmisiniz, burada bir mantık hatası var🤔🤔