ayseyetik94 Merhaba güzel anneler, doğum öncesi alışverişlerinizde pişik kremi olarak ne aldınız, ya da kullanan anneler sudocrem mi yoksa bepantol mü almalıyım? İkisi arasında çok kararsız kaldım🤦🏼♀️
Attent ayseyetik94 ablamın bebeği çok fena pişik olmuştu valla iyi geldi ya bende doğum çantama koydum
ayseyetik94 dorugunannesi34 mustelada iyiymiş ama yorumlara bakıyorum bu 3 kremdende herkes çok memnun o yüzden çok kararsız kalmıştım🤦🏼♀️
sunnysea Pişik kremi> burt’s bees şampuan> urtekram masaj yağı> incia bebek deterjanı> incia bu şekilde seçimler yaptım, içeriklerinin temiz olması tercihimdi.. memnun kalır mıyım bilmem ama kullanmadım henüz..
sunnysea ayseyetik94 özellikle incia, siveno gibi markalar hem fiyat olarak çok uygun hem de içerikleri çok temiz ☺️ Tavsiye ederim
ZZeyynePP ayseyetik94 benim bebeğime Bepanthol kullanıyorum çok güzel sürüyorum bir daha ki altını açmamda bembeyaz sende deneyerek karar vermelisin her bebeğe hepsi fayda etmiyor :) birde hametan kullanıyorum oda güzel deneyebilirsin onuda
ayseyetik94 ZZeyynePP orası öyle aslında ama daha sıfır tecrübe olduğu için neyi nasıl alsam, hangisi daha iyi olur, hangisi bebeğe iyi gelir gibi sorularla beynim yandı😄