Semanur27-K Pnrss06 bnde vuruldum ama sonuc bekliyorum ve kasık bel agrılarım var ve sık idrar cıkıyom aceba neden bilmiyorum hiç
Smm12efe- Pnrss06 ben çatlatma iğnesiyle gebe kaldım 🤰😍 Şuan 12+2 deyiz çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Cupkek Pnrss06 klomen gibi bir ilaç ama daha etkili yumurtaların büyümesine yardımcı bir ilaç doktoruna sor istersen
Pnrss06 Semanur27-K netten okudugum kadarıyla 12-36 saat icinde ilişki diyo bazı arkadaslarda igne olduktan 5 yada 9 saat sonra ilişki diyo.Benim doktorumda belli bi saat sonra demedi.Ve ben daha igneyi vurdurmadım.
Zulalch Bende femara ile hamile kaldım çatlatma iğnesi vurulmadan. Doktorum yumurta takibi yapti sadece
d-b_2019 Zulalch yumurta takibini nasıl yapıyor acaba ultrasonla mi bakıyor kan vererek de bayılabiliyor mu ilçede oturuyorum pazartesi cuma geliyor kandın doğum doktoru onun dışında yok ondan merak ettim
Zeynepmerve15 Semanur27-K iğne olduktan sonra akıntım oldu yumurtlama akıntısı sanırsam kasık ağrılarım oldu ara ara bir kez şiddetli olmuştu kasığım daki ağrı heralde yumurta çatladı dedim o şekilde
Pnrss06 Zeynepmerve15 banada 12-36 saat icinde dedi ama bazısına tam saat verdiklerini duydum.Benimkindemi bi anormallik var diye sordum.Kusura bakmayın
Zeynepmerve15 Pnrss06 yok önemli değil benim doktor da saat felan vermedi sadece günleri kağıda yazdı o kadar iğne olduğu günü de yazmıştı ama saati yazmamıştı ben kendim araştırdım İnternette o şekilde yazıyordu öyle yaptım hayırlısı
Semanur27-K Zeynepmerve15 benimde akıntı oldu ve suan kasık agrım cok sonuc ne oldu senin hiç belirti varmı peki
-sevgikelebegi12 Zeynepmerve15 Xsbry kıyamam bende gecen ay oldum tuttu ama düştü rahim duvarım incelmiş