Ayseerkav Srhtzlyh benimde aynı şekilde hem normal doğum için sancı çekip olmazsa birde ameliyat olsun istemedim gerek yok dedim bi şekilde doğacak çünkü umarım ikimiz içinde çok güzel geçer korktuğumuz gibi asla olmaz 🙏🏻
Zngn0435 Srhtzlyh Ben de 40+3 yetim. Sizle durumumuz aynı. Dün doktorum da bana yazdığınız açıklamaların aynısını yaptı.Ben de Cuma günü yatış yapacağım. Alttan muayeneyle sezaryen ya da suni sancıyla Doğuma karar vereceğiz. Allah yardımcımız olsun 🙏
Srhtzlyh Zngn0435 Rabbim kolaylik versin insallah doğum yapinca heyecandan telefonu elime filan alirsam haber veririm nasil geçtigini. Birkaç kişiden duyduklarimla içim rahatladi biraz korkum azaldi😊
Zngn0435 Srhtzlyh Çok iyi olur yaa. Ben sezaryenden pek korkmuyorum normalden daha çok korkuyorum bakalım nasıl geçecek🙈
Srhtzlyh Zngn0435 bende hiç sezaryen düşünmemiştim bastan beri o yüzden korkuyorum biraz. Herkeste sezaryen daha kolay diyor hayırlısı bakalım. Olurken degilde sonrasindan korktum biraz sezaryenin bende
purpleviolet Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin kolay bir doğum olur inşallah. 😇
Ayseerkav Srhtzlyh alttan olan dikiş beni nedense daha çok korkutuyor her ikisinde her türlü acılı geçecek sanırım bizim seçtiğimiz bazen uzun süreli ağrılı bazen çok kısa sürede toparlanıyor Muş umarım bizlerde çabuk toparlanan gruptan oluruz 🙏🏻
Srhtzlyh Ayseerkav amin insallah. Dün doktor durumu anlatinca çok korkmuştum bende ama bugün korkmuyorum hiç😊
Ayseerkav Srhtzlyh yaşadığım duygunun adı ne bilmiyorum ama değişik birsey saatler sonra çocuğumun olacağını bilmek 🥺