badekusunannesi merhaba canım öncelikle bebeklerinizi sağ sağlim kucağımıza almak nasip olsun öncelikle, bende hafta sonu bebeğimin 2 hafta geriden gittiğini öğrendim, zaten küçük benekti ama 1 hafta küçüktü başka bi doktora gitmistim hafta sonumdiye, dünde kendi doktoruma gittim vesuan 34 haftalığım ama bebeğimin bacak karın bölgesi 32 ile uyumlu başı 30 haftanile uyumlu ve doktorum mikrosefaliden şüphelendi,ve perinatolojiye gözükmemi istedi büyük ihtimal ırsi dedi ama daha geniş bi ultrasonla bakılsın istedi ve o an o kadar kötü oldum ki Allah kimsenin basına vermesin, Neyse dun direk medipol megadan bi profesör perinptolojiye gittim ve çok sükür doktor ırsi olduğunu düsündü, çünkü diğer beyin gelisimleri olusumlar haftası ile uyumlunsadece minyon ve küçük kafalı olcak dedi, bende zaten büyük kafalı bi insan değilim sana benzicek dedi, sonra düşündüm hafta sonu bebeğim küçük diye üzülürken dün büyük bir rahatsızlığı olabilir diye 10 kat daha fazla üzüldüm ve suan bebeğimin küçük olmasına artık üzülmüyorum çünkü beterin beteri varmış bunu iki günde yaşadım, suan beneğim 2 hafta geriden geliyor ama olsun sağlıklı olsun sağlıkla doğsun küçük olsada büyür, suan suyuda az doktor her hafta kpntrol edicez dedi auyu dahada azalırsa erken alacaklar, yoğun bakım şartlaro artık çok iyi, bu arada ben kadındoğum hemsiresiyim, ve nice minik bebekler sağsağlim doğuyorlar çok şükür, içini ferah tut iyi beslen, ben suan onu yapıyorum iyi beslenme elimizden baska bisi gelmez zaten kendine dikkat et kuzum