Allahım beklenen gün geldi sonunda ama biraz erken geldi. 37+1 Normal de 10 günümüz vardı sezeryan a 21 için gün almıştık ama bugün beklenmedik bi şekilde. Su geldi iç çamaşırım ıslaktı uykudan ıslaklığa uyandım ilk gebeliğim olduğu için tecrübesizim burdan okuduğum kadarıyla su fazla geliyomuş ve sancılı oluyormuş diye okumuştum hep hiç üstüme kondurmadım. O sebepten kalktım işimi yaptım dişe randevum vardı ona gttim geldim kontrol amaçlı doktoruma gittiğimizde demesin mi daha fazla durduramayız doğum sancın başlamış vakti geldi sabah alalım sezeryana açıklığın var diye öyle bi şok geçirdimki sanki hep karnımda duracakmış gbi geliyordu🙈 Herşeyim hazırdı ama yinede eve geldik hemen tekrar kontrol ettim çantamı annemler geldi derken herkes bi panik havasında ben hala şoktayım uyuyamıyorum da o kadar heycan ve korkum varki duygu patlaması yaşıyorum resmen sabah yavruma kavuşcam. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah yarın pozitif geçen doğum hikayemide yazarım ben hep okuyordm bi gün bnde yazıcam oğluşuma kavuştuğumu diye🥰