Mvi Merhaba anneler ve anne adayları 💕 Kız ismi önerinizi alabilir miyim varsa. 20 haftalık hamileyim henüz karar vermiş değilim. Sadece aklımdan geçen elisa alin nil isimleri oldu ilk ikisi daha yakın. Ama içime sinmiyor bir türlü. :)
Hilalsny Mvi ya bizde 32 haftalik olduk ve hala daha isim bulamadık bir kac hafta onceye kadar Karen ismine karar vermistik fakat bi anda vazgectik 😂🤩 şimdi isim bulamiyoruz😂😂
Mvi BegumIscanTunc Asel ve erva birisi koyduğu için düşünmüyorum dorayı sık duyar oldum teşekkür ederim 💝
25moonlight-2021 Mvi bizde Zeynep Asel koyacaktık ama çevremizde ki insanların baskısından o kadar soğuduk ki şimdi bizde isim arıyoruz 😂
Zelliss Ayh bu asel ismi doldu taştı valla 😒😒kızımın adı Eylül ayında doğduğu için eylül koyduk 🤗 ikinci bebeğim kız olursa duru yada öykü koymak isterm ❤️
058elf Mvi babamız Elif istedi bende Meva istiyorum nasipse Elif Meva koyacaz 🤗 fikir olur belki sana da
Sonaygonca Mvi benm de kızım olacak bende çok kararsızım 2 yaşında kızım var adı öykü bunda da masal yada Esila düşünüyorum kararsızım ☺️