58Vildan Astadavistabeybi 40+2 olduk hala bekliyoruz hiç belirtim yok 😑😐 çok heyecan yaptım artık gelse de kurtulsak 😅
Eise Astadavistabeybi 😂😂😂😂 seni hatirliyorum canim Allah kolaylik versin senin kizin mideni bağırsağı disari atacak kendi orada kalacak belli ki
Af_dmr Astadavistabeybi inanır mısın aklıma geliyorsun doğum oldu mu acaba diye post post seni arıyorum bazen. Sağlıkla Allah’ım kavuştursun hepimizi evlatlarımıza. Doğum hikayeni bekliyorum 😍🥰
Astadavistabeybi Af_dmr hergün bu konu yüzünden tlfnum kaç kere çalıyor bir bilsen 😬😬😂daha doğurmadın mı diyorlar
58Vildan Astadavistabeybi ben bugün hastaneye gittim gelmezse 41. Haftada suni sancıyla dogumu başlatırız dedi pazar günü 41 oluyorum
MehZey Astadavistabeybi ben hala hatirliyorum seni ben ettim beeennn 😁 seninle beraber kendi adimi da anmisim gibi 😣 40. Haftamızı doldurduk bugün
Astadavistabeybi MehZey oy maşallah 🧿 ikimize de öyle bir dua etmişsin ki tuttu 😀aynı gündeyiz gelsin bebeler Artık
6217 Astadavistabeybi ay inş hadi bakalım bende bugün gittim benimkide normal posizyondaymış ama korku var nasıl olacak diye ilk gebeliğim inş başarabilirim hayırlısyla bebeğim artık ne zaman gelmek isterse beklicez 😊
MehZey Astadavistabeybi bence de gelsin artık bugün nstye girdim yine bildiğin sancı bölümü düz çizgi olarak ilerledi ne olacak bu halimiz😣
58Vildan Astadavistabeybi vardır bunda da bir hayır Rabbim hayırlı zamanda gelmelerini nasip etsin sağlıcakla