MerveErginal Ozlemr 40 oluyorum canım hayırlısıyla 🙏 Rabbim hepimizi sağlıklı bir şekilde kurtarsın inşallah
GamzeDelikta Yaptım kızlar doğum çok şükür bebeğimi küveze aldılar biraz toparlanayım Doğum hikayemi paylaşılan inşallah darısı sizlere Canlarım ❤😍
GamzeDelikta Ozlemr çok şükür canım kıZımın solunum sıkıntısı oldu önce şimdi memeyi tutmuyor ama çok şükür
Ozlemr Bugün uyandığından beri içim pırpır ediyor çok heyecanlıyım ya Allah’ın izniyle bu çocuksuz son gecemiz. Mal oldum saflaştım resmen alık alık duvarlara bakıyorum beynim dondu 😂🤗🤓🤦♀️
Handeberkay Kızlar hepimize bol şanslar hepimizin çok güzel geçsin inşallah sağlıkla yavrularımızı alalım 💕
hande123 Çok heyecanlıyım npcam bilmiyorum sürekli saat hesaplıyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Hepimiz güzel bi şekilde kurtuluruz inşallah kızlar
Handeberkay Akin59 bende 😪😪😪allah hepimize öle güç versinli dimdik olalım yarın öle çocuk gibi ameliyatta ağlayıp rezilde olmak istemiyorum 😁😁😁güçlü durmamız lazım
hande123 Handeberkay 6 da kalkacam 7 de evden çıkacaz çünkü 7 buçuk giriş 8 buçuk doğum tabi plan bu ama bakalım ben uyuyabilecek miyim 😬😬 sen kaçta kalkacaksın
Ozlemr Akin59 Handeberkay hande123 Benim de 7.30 da hastanede olmam gerekiyor 3.45 te uyandım daha da uyuyamadım kalktım şimdi bari hazırlanayım diye. Rabbim bundan birkaç saat sonra hepimizi güzel haberlerle buluştursun inşallah 🙏🏻🤗❤
Akin59 Handeberkay aynen güçlü olmalıyız anne olmak kolay değil ama var ya korktugumuza degmicek bile bisey anlami caz aslinda
Handeberkay hande123 bende 6 buçukta 7 de annemi alırız 8 e doğru orda oluruz organizasyon gelcek bari onla oyalanayım😁
hande123 Handeberkay bizim ev curcuna anneşer kardeşler ooo herkes uyuyor bi ben kaldım ayakta Hadi bakalım kendimize gelince anlatırız hikayemizi artık
esma06 Ozlemr bende sabah sezeryana gireceğim ve aynen 3 buçukta kalktım bi daha uyuyamadım iki saatlik uykuyla gideceğim herkes sağlıklı şekilde alır inşallah bebeğini kucağına 🤲🏻
hande123 Ozlemr ben hiç uyumadım bir dk bile bizde 7 buçukta hastanede olacaz bakalım bol bol dua ettim Rabbim hepimizi korusun sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Handeberkay hande123 bende ilk defa uyumuşum şimdi kalktım çok dua edelim birbirimize mutlaka bi şekilde haberdar olalım bol şanslar
ZeynepCanay Ozlemr saat geçmiyor 7.30 da hastanede olucam ama🙂Allah hepimizin yardımcısı olsun benim de prensesim bıgün gelicek 38+5 iz
Handeberkay ZeynepCanay bende uyandım şimdi hazırlanıyorum sende haber ver bize canım Allah’a emanet olalım hepimiz güç versin bize