monaroza Yasemindursun Ben gittiğim de ister misin yapalım mı demişti ben tamam deyince baktı sizinki de söyler diye düşünüyorum yapmadan önce pek duymadım çünkü öyle habersiz yapanı söylenmesi de gerek zaten
Mrveykt berus Senin yorumunu çok kez gördüm.. Demek zamanı gelmiş.. İnşallah sağlıkça kucağına alirsin 🥰😍
Yeniden monaroza 33 te başladı benim yalancı sancılarım. Şimdiye kadar zor geldim. Her geçen g0nde artıyor ağrısı 🥺🥺
monaroza Yeniden Benim 35 te başlamıştı 36 da nst ye girince hafif sancılarım çıkmıştı hatta ama şu iki gündür daha fena ağrılarım cuma günü kontrolüm vardı o zamana kadar doğar mı diye bekliyoruz 😅
Yeniden LamiyaCetinkaya benim yalancı sancılar 33 te başladı. Artık çok zorlanıyorum. Sağlıkla gelsin kuzucum tabi ama artık cidden canım yanıyoor. Normal doğumda yapamıcam herhalde 🤦♀️🤦♀️
LamiyaCetinkaya Yeniden aynı ben 😂 32-33 haftalarda sancılar başladı, 36da nişan, su sızması falan.. erken doğacak diye korkuttu bizi oğlum ama şuan da gelmek istemiyor 🙄
Yeniden LamiyaCetinkaya ay bbak birde oyun yapıyorlar ☺️☺️ cumartesi konteolümm var bakalım ne dicek doktor. Nst ye bağlar herhalde ama alttan muayenneden ccidden korkuyoru. 🤦♀️ Hem iğrenç hem ürkütücü 🥺🥺
LamiyaCetinkaya Yeniden Kız hiç korkma 10 saniye falan sürüyor zaten, ne var onda . Doğum yapacaz zaten çatı muayenesi mi korkutur bizi 😂😂
Dilara1503 Atsyifn 32 den sonra 2 haftada bir çağırdı 36 dan sonra haftada bir gideceğim niye 3 hafta sonra dedi ki çok uzun bir zaman yani. Devlete gidiyorum bu arada