Morelma_ 47zeynep47 sadece bir seferlige mahsus birşey. Ilk çocuk 300,ikinci çocuk 400 ,üçüncü çocuk 600, dördüncü çocuk 900 tl
nes2009 Morelma_ merhaba ben emekli sandığına bağlıyım bende alabiliyormuyum bilgisi olan arkadaş varmı
Esmabaran Morelma_ ben 4.çocuğumda yanlış hatırlamıyorsam 600 almıştım 5 yıl önce. Şimdi 5.yi bekliyorum yine alacakmıyım
Halise2121 Morelma_ süt parası için herhangi bir yere başvuru yapiliyormu bide nerden alınıyor bnim bı bilgim yokta iki küçük kızım var
Alinamoms Morelma_ büyük haksızlık her yıl herşeye zam gelirken bu gibi şeyler yerinde sayıyor 🤦🏻♀️ zaten bir defaya mahsus verilen bişey bari insanlara faydalı olsa.
Sayeninannesi Alinamoms aynen günlük hesaplanıp 3/2 si hesaplanıyor 9 bine yakın bi para çıkıyordu bu yıl için sanırım
minikmercimek Tek seferlik birşey neden bu kadar azdır hiç anlamam. Ihtiyacı olana 200 lira neye yetecekse yapılsın diye yapılmış bir kanun bence
Alinamoms minikmercimek malesef ki 3 çocuk yapın demek çok kolay. 200 liraya 2 paket bez parası zaten. Sütü olmayan mama veren aileleri zaten düşünemiyorum Rabbim yardımcımız olsun. 🤲🏻
Merve_kucuk Alinamoms aysetrmz Bildiğim kadarıyla 2015 yılından itibaren ilk çocuk için 300 tl Ikinci çocuk için 400 üçüncü ve daha fazlası için de 600 tl
minnie123 Alinamoms bildiğim kadarıyla süt parası 202 TL doğum parası da bir sefere mahsus ilk çocuğa 300 TL veriliyor PTTlerden ödeniyormuş size. Bizim doğum yapacağımız hastane bizim için başvuruları yapıyormuş
minnie123 Merak ettiğim diğer konu mama ve bez yardımı için nereye başvurmamız gerekiyor kaymakamlığa mı? O da galiba 240 TL miş 2 sene boyunca alıyorsunuz o kadarını biliyorum
Alinamoms Sayeninannesi evet ben çalıştığım için hesaplamıştım o kadar bişey imkanımız olucak bakalım tabiki 32. Haftaya kadar çalışmak nasip olursa inşallah 🤲🏻