Alinamoms Kızlar netten baktım ama adam gibi bilgi yok hep 2020 çıkıyor. 2021 güncel doğum ve süt parası ne kadar oldu bilen var mı.?
47zeynep47 Alinamoms benimde bilgim yok .merak ettim bende bekliyiyim bile varsa bende hamileyim 3. Çocuğa Allah’ın izniyle,🤲
47zeynep47 eymenMomy_ aylık olarakmi veriliyor süt parası onu anlamadim ve üçüncü cocga kaç TL oluyir duydunuz mu acaba
Alinamoms eymenMomy_ ama gelen yıl içinde 202 tl yazıyor 🤦🏻♀️ bir yanlışlık olmasın her yıl artmıyor mu bunlarda. Bez ve mama parası artıyor ama 😏
47zeynep47 Alinamoms saol cnm ama ben iki çocuk tada hiç sormadım almadım😄😄🤦 ama kiradayiz u sefer eşime sor aalalim.deidm🤭🤭🤲
eymenMomy_ 47zeynep47 sadece bir seferlige mahsus birşey. Ilk çocuk 300,ikinci çocuk 400 ,üçüncü çocuk 600, dördüncü çocuk 900 tl
Smyyytk Alinamoms gecen sene ile aynı fiyat hatta bi önceki yılda hemen hemen aynıydı oh cok iyi dediğiniz gibi cayır cayır bez mama ıslak mendil artıyor.
Alinamoms 47zeynep47 5 yıla kadar alabiliyosun kuzum 5 yaşından küçükse bebelerin mutlaka sgkya sorun alırsınız onların paralarını da☺️
Denizzz88 Alinamoms aa ben bilmiyordum bunu hakkımız varsa alalım yani ama benim eşim bağkurlu ona olmuyor mu acaba 🤔
Alinamoms maria12 memurlar da alıyorlar tabiki. Doğum kağıdıyla sgkya gidiliyormuş. Sonra para pttye yatıyormuş 1 ay içinde.
Alinamoms Betus344 eşin sigortalı çalışıyorsa da anne hak kazanıyor. Elinin sigortası yoksa alamıyosun malesef ki.