Merinosunannesii deniz1005 valla 24 olcam yarın tam hala göbek deliğimin altında hissediyorum kızçemi😂😂
Deniz95 Alinamoms dün Akşam uzanınca ilk defa hissettim pıt pıtları bide sabah uzanırken hissettim arada da orada bir şey gıdıklar gibi oldu bu hafta sayacağım ilk başladığında da günde 10 15 mi olması gerekiyor ☺️
Alinamoms Deniz95 herkeste bir olmayabilir tabiki ama karında yağlanma bile etkiliymiş mesela. Ama erkek ve kız bebek bile etkili. Benim kızım olucak mesela o yüzden çok net değil hareketler. Ama kız kardeşimin erkek o bu haftalarda içeride halay çekiyodu resmen 😂
Merimex Deniz95 17.haftam biterken hissettm ilk gebeliğim ama okadar minik ve okadar kısa sürdü ki göz seyirmesi olur ya onun gibiydi üç beş saniyelik oldu :)
Gamiiiii deniz1005 canım selam Benimde 17 haftalık ben o şekilde değil ama balığın dönmesi gibi bişey hissediyorum anlaşılıyor çok net zaten
MervErdo Valla bacım bebek hareketlerini hissedebilceğin haftadasın ama o kadar yukarda hissetmen mümkün değil ben 27 haftadayım daha yeri göbek deliğimin çevresinde bu tık üstünde hissediyorum göbek deliğinin aşağısında olur o haftalarda bebek