derinsart Ozge20ulu evet ama herkesden süt gelmiyor benm bildigim buda daha fazla tetiklemesn diye söyledi bence
Destina16 gozde_sarisoy bende çok.begendim.denedim.hemen nasıl kuvvetli çekiyor hemen geri çıkardım süt gecelexek.erken.dogum tetikler diye 🤭 kullanan çok arkadaşım oldu çok memnunlardi Bim e gelen şeyler kaliteli oluyor gerçekten. Bu zamana kadar kalmış ve size nasıp olmuş sanslisiniz güle güle kullanın inşallah canım 🤲 Bol bol sütlerin gelsin inşallah 😉
gozde_sarisoy Destina16 iyi yapmışsın canım valla öyle nerdeyse 1 ay oldu kısmetimde varmış inşallah hepimizin bol bol sütleri olsun☺️🤲
Esra_krc Ben de sezaryen doğumda sütüm gelmeyince aldım 10 gün önce ürün çok güzel 👍🏻 Gereksiz diyen çok olmuştu ama keşke doğumdan önce alsaymışım diyorum 3-4 gün boşuna sütüm gelecek diye beklemişim 😏
Elfffffffff gozde_sarisoy çok memnunum, kalan bimlerde indirimli bulmuştum 100 liraya. Taş gibi valla, tereddüt etmeyin alın 😊
Tugceee0404 Kullananlar nasıl kullanılıyor bu masaj modu ve diğer mod ayrıntılı yazabilirmi rica etsem☺️ Hastanede ilk gün kullanılabilirmi süt gelmezse diye
Elfffffffff Tugceee0404 önce masaj moduyla en düşükte yapıştırdım ben göğsüme, hem alışsın makineye hem acımasın birden diye. Alışınca biraz, sağmaya geçersiniz. Yavaş yavaş yükseltirsiniz seviyeyi, durumunuza göre😊
Esra_krc Tugceee0404 kesinlikle yavaş yavaş aralıklarla sağım yaparsanız sütünüz erken gelir ben doğumdan önce almadığıma pişman oldum. Şimdi de göğüslerim çok dolu olur ağrı yaparsa kullanıyorum. Çalışan anne olacağım için illaki lazım olacak.
Esra_krc gozde_sarisoy iki modu var masaj ve sağma yapıyor. Masaj modunu kullanmadım. İçinden çıkan kılavuzda parçaların nasıl takılacağı anlatılıyor çok basit. Sağma modunda hızını arttırabiliyorsun istersen kullanımı çok kolay yarım saat sağım yapıyor istersen daha az süre de yapabilirsin. İlk etapta kolostrum biraz kıvamlı olduğundan zor sağılıyor ama sonraki sağımlarda gayet iyiydi. Keşke doğumdan önce alsaymışım dedim
gozde_sarisoy Esra_krc tamam canım teşekkür ederim bende sezaryen doğum yapıcam illaki lazım olur , ilk doğumumda manuelde çok zor oluyor gerçekten
gozde_sarisoy Esra_krc ya canım sana bişey sorcam bu elektrkli olan kısmı şarja takıyorum ilk taktığımda ışık yanıyor ana şarjdayken ışığı yanmıyor baya şarjda bıraktık bugün denedik çalışmadı şarj dolmamış ama pirize takınca çalışıyor acaba şarj mı almıyor seninkisi nasıl acaba 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Esra_krc gozde_sarisoy USB girişli prizle kullandım ben hep prizde kullandım şarj durumuna hiç bakmadım şarj oluyor mu diye takip etmedim açıkçası