gozde_sarisoy Kızçeler en son gelmişti ya ozaman alamamıştım üşendim gitmeye eşime söylemiştim bugün biyerde bulmuş almış hemen kullananlar memnun diye biliyorum ☺️Kısmetimizde varmışş 🤗
banudemiryr gozde_sarisoy Bende bundan aldım denedim göğsümde çekim gücü iyi geldi bana ayrıca malzemesi kalitelide duruyor 👩🏻🍼
KaanErkan-mom gozde_sarisoy Trendyol dan aldım aynısını 180 liraya🙄😒 gelir bugün yarın. meğer BİM’e gelmiş. Ama hiç gitmiyorum BİM’e haberim olmadı yani.
gozde_sarisoy banudemiryr evet bence kalitesi güzel ilk başta tereddüt etmiştim kullanıcı yorumu görmemiştim gördükten sonra bidaha gelirse alırım demiştim eşim bulmuş sağolsun , bide doğum yapmadan bidaha deneme canım sakıncalı 🙏
banudemiryr gozde_sarisoy Bilmiyordum 🥱 Çok denemedim zaten bir kal saniye tuttum neden sakıncalı peki
Kuzeyufuk Bende bundan aldım eşim Bimde çalışıyor hiç ürünle alakalı kötü geri dönüş olmamış magazaya
derinsart banudemiryr gögsü sıkmak veya benzeri seyler yapmak erken doğumu tetikleyebilirmis ayni sekilde göbeginide sevme dedi doktorum🐣 kremi cok ovalamadan sür uzun tutma süreyi dedi
gozde_sarisoy banudemiryr canım süt kanallarını açabilir buda allah korusun erken doğuma sebebiyet elle bile sıkmayın diyolar ya bidaha yapmazsın ☺️
derinsart Ozge20ulu benden süt gelmişti arayip öyle öğrendim gögüsmw çatlak kremi sürüyodum sürme dedi öle ögrendim bende 🤷🏼♀️
gozde_sarisoy KaanErkan-mom 120 tl bimde ama baya güzel ve kaliteli bime birçok şey geliyor bakın derim