32 haftalık hamileyim kasılmarım oldu erken doğum olabilir dedi hemşire doktor bişey demedi doğarsa yaşama ihtimalı yok dediler korkuyorum bilgi verirmisiniz kızlar 😕sancım yok bebeğin durumu kalp atişi cok iyi ama nstde sancım görüküyor cok az
Erken doğum
gmzedundr korkma cnm arkadasım 32 haftalık dogum yaptı 2 ay kuveste kaldı ama yasadı annesıne verdıler suan evınde bakıyo cok ayakta durma dınlen en azından 35 36 haftalara gelsın sıkıntı ortadan kalksın ınsallah cnm 🤲🏻🤲🏻🌹
gmzedundr 1.cisi düzensiz kasılmalar şuan senin haftanda olan gebelerde de oluyor . 2.cisi doktorun Sana olumsuz bilgi vermemiş hemşireye ne oluyor . 3.cüsü 32 haftada doğan bi benek %90 yaşıyor küvetse kalıyor sadece bi süre . Sana bunları hangi cahil söylediyse sıkma canını .
gmzedundr 18 günlük oğlum var, 35 haftalık doğum yaptım, 6 gün kuvezde kaldı. Şimdi çok şükür evdeyiz
Kim o yaşamaz diyen deli Allah aşkına bunu nasıl söyleyebiliyor? Gönlünü ferah tut canım biraz küvezde kalır sonrada kollarına gelir Allahın izniyle sen doktoruna bak sıkma canını.Sağlıkla kavuş evladına inşallah
gmzedundr en son bende 32 de gittim kontrole ve doktor dediki bu saatten sonra dogarsa yasar tabi hic biseyin garantisi yok yarin bizde olebiliriz ama riskli durumu gecti dedi 36 dan sonra dogarsa da erken doguma girmemis oluyor dedi. Sen hemsirenin dedigine bakma sancisi kanamasi olupta 3 gun sonra doguran akrabam var benim. Hemen gelmez kasma kendini dinlenmene bak
Nasippp teşşekğr ederim
Efile amin inşalllah
banudemiryr baya korkttum ama
24 haftalık bile yaşıyor vaktinde doğarsa yaşar diyorlardı onun garantisi varmı saçma sapan konuşuyorlar senin benim bile garanti yokken
gmzedundr benimde sancılarım vardı artıyordu da sonra nidicard verdi 6 saatte bir kullanıyorum sancılarım durdu şimdi 35+2 yim bakalım
gmzedundr sakin ol hiç sıkma canını benim 30. Haftadan beri var kasılmalarım bana da erken doğum riski var dediler hatta rahim de yumuşamış boyu da kısalmış her an alabiliriz dediler bugün 39+1im çok şükür geçti o günler yaşadığım strese üzüldüm.. sadece bol su iç bol bol dinlen kasılmalar bazen az su içmekten de kaynaklı olabiliyor bana da başka bi doktor söylemişti şimdiden çok geçmiş olsun
Mevreee allah analı Babalı Büyütsün 32+4günlüğüm bende sürekli idrara cıkıyorum normalmi