Busraboluk Hanımlar selam. Tabi Allah bilir ne olacak cinsiyet fakat 2 oğlum var tabikibir kız evlat istiyorum Allah’ın takdiri ama Çin takvimine göre oğlum olacak yine?? Sizde durumlar nedir? Sonuç doğru çıktı mı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Busraboluk SILA--123 gerçekten mi 😭😭 evet çok doğru çıkan kişi var gerçekten. Rabbimin takdiri ama 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Cinsiyet ne seninkinin
Eeliff_ Busraboluk vallahi bütün takvimler bütün belirtiler istisnasız kızı gösteriyordu ama erkek oldu rüyamda herşeyde kız gördüm
momy853 Benim de 2 kızım çin takvimine göre kız görünüyor bakalım 1 ay sonra belli olur sağlıklı olsunlar da insallah🤲
momof3 Busraboluk hdhdh canım seni çok iyi anlıyorum insanın gönlü istiyor tabii çok normal.Benim de iki kızım var üçüncüye hamileyim Çin takviminde erkek çıktı 😬 hadi bakalım hayırlısıyla inşallah..Önce sağlık tabii Allah en iyisini bilir 💖
Hemsiremom Busraboluk bana baktığım siteler erkek diyordu ben de kız istiyordum biri link attı o kız demişti tuttu yani.son adet ve doğum tarihini söyle bakayım bi
Busraboluk Yaa büyük çoğunluk doğru çıkıyor gibi ama hayırlısı hakkımızda 🤍🤍 Allah herkesin gönlüne göre versin 😘