Meddd Mery90 iyi gidiyor cok sukur, bel agrilarim var cokca ama haricinde cok iyiyiz elhamdullillah🤲🏼♥️ Seninki nasil gidiyor?☺️
Mery90 Meddd benimde aynı canım hafif ağrılar bulantılar var onun dışında çok şükür iyi gidiyor 🥰 cinsiyet öğrebildn mi☺️
bonnemaman 14+4 olduk, son kontrolde erkek diye tahmin etti doktor ama henüz 12.haftasıydı. Yalnızca bi tahmin dedi. Marttaki kontrolde daha net olur inşallah ❤️ Ama kalbinin sesi her şeye bedeldi, cinsiyeti sormak aklıma dahi gelmemişti🥰eşim sordu😂
brcnbyrm Sumisalii canım ben unuttum yazmaya 🙈gecen hafta gittiğimizde erkek dedi oglusum olacak insallah ☺️
Sumisalii brcnbyrm hayirlisiyla saglicakla kucagina alirsin insallah cnm benimm insallah benimde oglum olur
Meddd Sumisalii cok sevindim Allah saglikli bir sekilde kucagimiea almayi nasip etsin ogluslarimizi😍🤲🏼
brcnbyrm Sumisalii insallah canım benim ama rabbim hayırlı evlat nasip etsin bende hep ilkinde kızım olsun derdim ama ikinciye nasip artık 🥰☺️
Sumisalii Meddd benim deil canim bana doktorum yuzde 90 kiz dedi muhtemelen 3 cu kizim olucak bi oglum olmasini cok isterdim