Aysnctl nes2009 valla söyle solim o kadar net gorduk ki renkli ultrasonda oglumun pipisini doktordan önce esimle ikimiz ayni aynda bu erkek dedik o derece belli oluyordu 😊 ultrason resmini bile görenler şaşırdı nasil bu kadar net diye🤣🤣
EsilaErtugrul 11+5 bizde🙈 ikinci gebeliğim 5 yaşında bir kızım var, Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
Meddd Elizabettt Bende haftaya gidicem insallah gosterir, gostermezsede kan testi yapip ogrenicem insallah🤲🏼
Meddd Attent insallah canim🤲🏼 Benim normaldede bel sorunlarim var simdiden agrilarim cogaldi bile yani seni 32haftalikta asla dusunemiyorum, Allah yardimcin olsun🤲🏼
_Elifffffff_ 11+0 olduk 2 saat önce çok heyecanlıyım 2. Gebeligim 2 hafta sonra kontrolümüz var zaman geçmek bilmiyor😭
Egefe Bende 11+4 yarın gidicem inşallah bakalım bir tahminde bulunacak mı bende çok heyecanlıyım 3 oğlum var
Meddd Happyturuncu yaaa ne guzel😍 Insallah yalanci bir sevinc olmaz cunku emin olmasakta insan oglum diye sevmeye basliyor istemeden
Happyturuncu Meddd daha küçükken rüyamda erkek çocuk görmüştüm kucağımda 3-4 yaşlarındaydı. Bakalım babamız çok kızcıydı ama sağlıklı olsun yeter ki 😍
Meddd Mery90 iyi gidiyor cok sukur, bel agrilarim var cokca ama haricinde cok iyiyiz elhamdullillah🤲🏼♥️ Seninki nasil gidiyor?☺️