SutlacimiYedimmiBen devlette korkunu dinleyen olmuyo maalesef kuzum son ana kadar normale zorluyolar aksi bı durum olmadığı sürece sezeryana almiyolar 🤦
Bi tek ben mi korkuyorum sezeryandan😬
Minisannesi2904 hakkınızda hayrlisi olsun
prensssannesiii oyle oldugunu biliyorum canim hani belki ozelde olursun diye dedim yoksa bnde devlette yapacagim
SutlacimiYedimmiBen inşallah
SutlacimiYedimmiBen aynı ben gibi 🙈 benımde ilk dogumum normal ve kolay oldu simdi 2.ye ya sezeryan olursa diye aklım cıkıyor tabiki ikiside dogum sekli hangisi hayırlısıysa o olsun ama asırı korkuyorum
SutlacimiYedimmiBen neden oyle dusunuyorsun vajina dogum daha kotu ic dis dikisler var dikisler gectikten sonra kalan aciya ne olacak kocanla nasil iliskiye giricen yanmadan annem 25 sene once beni dogurmus hala dikis yerlerim aciyo diyo dusun istersen
masalsmomm Bnde normalde o anlık ağrı oluyor bebk olduğunda kuş gibi hafiflıyorsun bebeğin varken sandın agrin olmuyor oyuzden normali cok seviyorum
Sahika8989 😁 ya bnde bi doğum yaptım hiçte dediklerini yaşamadım 5 dikisim vardı o da distan rahatca oturadabiliyordum yaratabiliyordum. Ha ilişkiye gelince böylesi daha güzel oldu eşim kendisi soyledi🙈 eskisindende iyi dedi🤭
SutlacimiYedimmiBen ay bilemicem ama benim oram kiymetli herhalde 🤣🤣🤣🤣🤣 ben normal dogum yapamam asla ama yapan herkeze buyuk saygim var cunku cok zor bir surec rabbim nasil guzel yaratmis sezeryan olan da ayni normal olanda ayni hepsi bir bence ❤
Bende sezaryen den korkuyorum 😟😄
Sahika8989 ahh iste senin dusuncen gibi korkuyorum bnde ama zıt şeylerden korkuyoruz😊
Birdenizhikayesi kaç haftalık oldu
Benim 3 cu gebeligim ikiside sezeryandi hic anlamadim bilemedim ama suan herseyin basindayim 10 haftalik simdiden korkuyorum
SutlacimiYedimmiBen 39+1 deyiz bakalım 🥰
SutlacimiYedimmiBen farkli seylerden korkuyoruzdur ama gercekten dusununce bile hayatta cikmaz benim 🤣