Gulayzey Merhaba kizlar . 41. Haftadayım. Her gün bugün acaba gelir mi diye bekliyorum. Suyu az bebeğimin 3 gün sonra suni sanci vericekler kendiliğinden gelmezse.suni sancıdan çok korkuyorum. Kendi sancimla gelmesi için dualarınızı bekliyorum .. hamislerin duasi kabul olurmuş kızlar lütfen dua edin bize 🙏
Zngn0435 Gulayzey Merhaba. Ben de 40+2 yim.Hiç açılmam sancım ağrım yok. Cuma yatışım yapılacak. Doktor alttan muayene edip suni ya da sezaryen diye karar vereceğiz dedi. Sizin hiç açılmanız var mı?
2numarasusam Gulayzey sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim 🙏🏻 suni sancı senin normalde çekmen gereken bir sancı ne eksik ne fazla o yüzden hiç korkma canım 💐
Aynurr16 Gulayzey sakın korkma canım bende 40+3 te suniyle doğum yaptım 4 saat sürdü olacağı varsa oluyor zaten önemli olan sancıyı derin nefesle karşılamak bebek açıklık yapıyo merak etme
Gulayzey Zngn0435 bakmadı bile açılmaya nts sonucları ultrasonda sorun yok dedi sadece.. inşallah sizde saglikla kavusursunuz bebeğinize
Kara5166 Zngn0435 Bende 40+2 yim aynı şekilde açılma sancı yok banada pazartesi yatış veririm dedi doktorum suni verecek o zamana kadar kendi sancim gelir mi bilmiyrm Allah yardımcımız olsun
Gunel83 Sag salim kucagina alirsin İnşaAllah❤Ben gecimtirmeden seseryan yaptir derim, haftasi buyuk kakasini yapmis yemis olursa dogumda da travma ala bilir, sezeryan en uygunu bence.Arkadasimdan dolayi cok korktum bu durumlardan😔
Meldemmmmm Kara5166 ayni benim durum acilma yok yumuşama yok rahimde , sanci yok pazartesi yatış verip suni ile deniycez ben normali cok istiyorum olmazsa sezaryan dedi ben pazartesi 40+1 olcam beklemem dedi bana
Zngn0435 Kara5166 İnşallah gelir de her şey normal sürecinde ilerler. Doktorum suniye müsitsen açılman olcaksa vericek suniyi dedi yoksa sezaryen olacağım normal olsun diye de zorlamayacağım. Hepimiz yorulduk artık Allah yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım.
Basilicums Kara5166 merhaba 40+2 de yazmışsınız bu yorumu bi anda mı geldi sancınız öncesinde karnınız düşmüş müydü? Ben de 40+ 5 olduk artık umudumu yitiriyorum.
Ahsenfm Meldemmmmm evet hep böyle söylüyorlar ama 42 ye kadar bunun süresi yok mu hemen almak istiyorlar bende sezeryandan çok korkuyorum suni sancı önemli değil illaki o sancı çekiliyor ama suni de gelmeyip sezeryana geçerse o çok üzücü yaa biiznillaj mubaregiyle nornal birsekilde olur
Meldemmmmm Ahsenfm şeymiş bazi durumlarda suniyi tercih ediyorlarmış benim bebek de 2 hafta karin cevresi geri kilosu iyi ancak o gelisim geriligi oluyormis sende beklemem dedi dr bazende su azaliyormus ondan beklemiyorlarmis ya biz dua edelim de her sey Alahin elinde rahatça doguralim
Ahsenfm Bende 38 dim ama bugün gittim 39 görünüyor diyor önde gidiyor diye 2 hafta varken 1 e düşürdü haftaya gel suni verelim diyor çok şaşırdım ama 40 haftaya daha 2 hafta var normal dogacagimiza da inanıyorum 😔moralim çok bozuldu stres yaptım
yenianne140920 Ahsenfm Canım stres yapma bir sorun yoksa beklemeni öneririm hem normal istiyormuşsun hem zamanın varmış 💕