vuslat90 Fatmamuduk aminn canim ben doğum şeklini sorduğumda Süleyman hoca igne bile kullansan normal doğum istiyorum dedi son anda bir problem çıkmazsa kendini kasmassan vs yapabilirmiyim bilmiyorum nst ücreti ödüyor musunuz?
Fatmamuduk vuslat90 Benim korkularım bitti doğumla ilgili ya son zamanlar geldikçe sadece doğurmak istiyorsun 😁 Yok canım ben ödemiyorum haftalık gidersen ödenmiyor ama bazı sıkıntılı durumlar da 2-3 güne bir gidiliyor o zaman ödüyorsun
gulapikk Fatmamuduk hayatım nstye ücret ödüyor musun peki. Benim doktorum da akın karaca 32 den itibaren ntsye bağlanmaya başlicaz dedi
Yesimozdal gulapikk Merhaba bende Akın hocanın hastasıyım 28.haftalığız normalde herkese mi 32.haftada başlatıyor nst yi bilgin var mı
Fatmamuduk vuslat90 benim nst+kontrol 34te başladı 35te nst 36da nst+kontrol olarak gidiyor, aam çalışan iseniz 32de başlıyor nst hem rapor için gitmiş oluyorsun vs dedi
gulapikk Yesimozdal hayatım ben 28+6 Haftamda yani daha çok yeni gittim riskli gebeliğim yok her şey yolunda en başından beri çok şükür. Bana 32 de ntsye girmeye başlıyoruz 20 güne dedi. Senin kontrolün ne zaman
hazal1991 Yesimozdal benim sancılarım vardı bi de bebeğin boynunda kordon vardı diye 31de başlattı ama 32de başlatırız demişti normalde Akın bey
Fatmamuduk vuslat90 Ayy saçmalama lütfen sorabilirsin tabi ki ☺️ Yarın unutmazsam da doğum fiyatları bu fiyata dahil olan neler var kaç kişi kalıyor vsvs herşeyi sorucam liste yaptım haber ederim yine ☺️
Yesimozdal gulapikk Benimde haftaya cuma canım 29+4 olacağız kontrolde. Benimde riskli bir durum yok çok şükür bakalım ne diyecek
Fatmasmbl umudumvar2 iyi bi doktor bilgili ilgileniyorda konuşması çok sakinleştiriyo☺️ Çok yoğun bi doktorda değil o yönden de iyi bence
hazal1991 Buseninannesi_21 biz 117 ödüyoruz şu an eş indiriminden, 135 üzerinden düşüyorlar zam gelmeden önce daha azdı
Yesimozdal gulapikk Galiba arka arkaya olacak doğumumuz bişzm erkek bebiş sizin 🙂 Yani memnunum bir ara değiştirmek istedim ama sonra vazgeçtim 🙂 Sadece peşin peşin konuşuyor insan donup kalıyor ama iyi doktor yaa 🙂 Sen memnun musun 🙂
hazal1991 gulapikk 3000 sezaryen+600 epiduraldı değişmediyse biz eş indirimiyle 2700 ödeyeceğiz sezaryene
vuslat90 Fatmamuduk olur haber bekliyorum eşler doğuma giriyor mu rica etsem bunu da sorarmisiniz? Listenize neler yazdiniz