Mnevvr53 ikiiPrensensAnnesi ay bir gun once sen dogurcan Ama ben sezeryan oldugu icin biraz erken olcak sizin ilk gebelinizmi
ikiiPrensensAnnesi Rabismomm4 dgerlerindede ekşi yemiyormuydn mesela bn bunda cok bel ve kasık karın ağrısı hala çekiyorm mide bulantısı oluyo açken ama iştahm tamamn kapanmş bunlsrın hç biri dger ikisinde yasamamıştm
Begumunannesi ikiiPrensensAnnesi yuzde 90 kız dedi canım ama yuzde 10 ihtimali göz ardı etmememi söyledi 10 kişiden 2 kişi erkek çıkabiliyo dedi 🙈 ben ilk çocuğumun kız olmasını istediğim için umarım kız kalır 🙃🙃🙃😁 erkek olursada yapcak bişey yok sağlıkla gelsin 🥰
ikiiPrensensAnnesi Begumunannesi hayırlısı cnm ilki pek takılmaz genede önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi ewlat olması💕💕🥰
ikiiPrensensAnnesi Rabismomm4 farklıysa ağrılarn cinsiyette farklılık olabilir Rabbim hayırlı ve sağlı erkek ewlat bi aslan sanada nasip eder bu sefer inşallah 🤲🤲
Begumunannesi ikiiPrensensAnnesi 12+6 dı yuzde 90 kız dediğinde simdi 15+6 oldum ayın 26 sında kontrolüm var heycanla bekliyorumm 🙂
Rabismomm4 ikiiPrensensAnnesi tam inşeallah hever edeceğim ama tahmin edermi bilmiyorum özel e gidiyorum
Mnevvr53 ikiiPrensensAnnesi ya ilk gebeligim de sezeryan oldum niye , bel fitigim var benim doktorum normal dogumu önermedi o yuzden rapor yazdi oyle sezeryan olu verdim
ikiiPrensensAnnesi Rabismomm4 erkek bebeklerin el ve ayakları erken belli olurmuş bende tutu iki kızımın gec belli oldu bunda 9-10 haftada belli olmuştu