Rabismomm4 ikiiPrensensAnnesi canım bebeğin sağ damı yoksa soldamiydi birde neye asermistin merak ettim de🙈♥️
ikiiPrensensAnnesi Rabismomm4 bnm aslında hç iştahım yok ya sağ sol dersen bilmiyorum bende doktora sordum ortada sağda solda olmaz ddi 😅😅iki kızımda iştahım baya guzeldi bide farkettim erkek cocukta göğusler buyumuyo kızlarda cok buyuyo
Rabismomm4 ikiiPrensensAnnesi benimde ortada bebek arkadaş solda olursa erkek dedi sağda solda anlamadım bende kese fasulye şeklindeydi rabbim gönlünün muradını verir inşeallah bende erkek bebeğim olsun istiyorum 3 kızım var ♥️🥰
Gamzeakd ikiiPrensensAnnesi ikiiPrensensAnnesi canım ilk hamilleiğimde aynı 13. Haftada doktor %90 erkek dedi .. hiç değişmedi oğlum oldu 🥰 şimdiki göstermedi bakalım herkes için hayırlısı ilk başta sağlıklı olsunlar 🥰
Alyamm_ 26Merve Aynı durumdayız ben hep aynı hast farklı doktora giderdim kayitlarima baktı falan diğer doktora geldiğimi gordugunden mi ne ilgilenmedi valla tahlil sonuçlarıma bile bakmadı sen bide okadar para vermişsin kötü olmuş canım.
26Merve Alyamm_ 3 haftadır acaba diye diye geziyorum 😅Erkek dedi yüksekte oran verdi %80 ama neye göre kime göre 😅
Gamzeakd ikiiPrensensAnnesi valla h bişey hissetmiyorum 😂😂 neden hissetmiyorum oğlum olduğu için insan olmayan istiyor tabi ama rabbim sağlıklı nasip etsin de zaten 2 sene de zor oldu farketmez yani 😂
ikiiPrensensAnnesi Rabismomm4 Rabbim kızlarınıda bağışlasn bunuda sana hayırlı ve sağlıklı bi paşa Rabbim nasip etsin😘💕💕💕💕💕💕kaç haftalık şimdi🙈
Mnevvr53 ikiiPrensensAnnesi suanki dimi demeki sizin adet tarihiniz ayarlanmadi önemli bir durum degil demeki benimkide 7 ekimdi 11 ekime ayarladi doktor. Hadin insallah 😀😀😀
ikiiPrensensAnnesi Mnevvr53 işte aslında 7 ama bn bi hafta yakın geride hesaplıyorm mesela bugun tam 13 olduk
Rabismomm4 ikiiPrensensAnnesi amin inşeallah kuzum 10 haftaya girdik yarın sabah kontrolüm var cinsiyeti için erken a heralde rabbimm seninde evlatlarını sana bağışlasın kuzum🥰♥️♥️
Rabismomm4 ikiiPrensensAnnesi bu çok ağır geliyor bana yemek yemesem acikmam birde sürekli ekşi istiyor canım 🐣
Rabismomm4 Rabismomm4 kasıklarım da sürekli ağrı oluyor bu ara azaldı yerleşme kanaması 3 hamileliğim de olmadı bunda oldu
ikiiPrensensAnnesi Rabismomm4 dgerlerindede ekşi yemiyormuydn mesela bn bunda cok bel ve kasık karın ağrısı hala çekiyorm mide bulantısı oluyo açken ama iştahm tamamn kapanmş bunlsrın hç biri dger ikisinde yasamamıştm