Crn1996 Munaa canım doktor kesin dediyse pipiyi gördüyseniz değişmez artık oğluşunuz oluyor biz de 17de gördük pipiyi kesin dedi doktor artık aldım bile az bişey kıyafet 😁🧿
Munaa Crn1996 ne guzel canim bana da oyle geliyor degismez heralde artik. Sizde saglikla kucaginiza alin insallah 💜
Munaa Betulll1 kendimizi alistirdik simdiden sizde de ayni durum sanirim 😀 saglikli olsunlarda bir kac hafta daha bekleriz zevkle ☺😀
Munaa Betulll1 kendimizi alistirdik simdiden sizde de ayni durum sanirim 😀 saglikli olsunlarda bir kac hafta daha bekleriz zevkle ☺😀
Emeldikici Munaa ben detaylı ultrasonu beklemiştim yine de ne olur ne olmaz diye canım istersen bekle sende 🤷🏻♀️
Munaa Emeldikici alisveris icin evet canim bekleme karari aldim bende doktorum.cok emindi bana da gosterdi ama yine de bekleyecegim 😄
Seref Munaa cinsiyet hangi spermin yumurtaya tutunmasıyla ilgili. Eğer X kromozomsa kız, Y kromozomsa erkek olur. Yani bu mesele 1.gününde aslında bellidir ama biz göremeyiz. Gözle görünür hale 13-14 haftada gelir 😊