3458 Mizgin2020 tv de sayfalardan alıyorlar ya genelde dolandırıyorlar o yüzden canm ben Cesaret edememıstım ama oraya da bır soruyum 😇
gulsahgul26 Mizgin2020 ilk ay çok şükür olsun adetimden 2 gün sonra hergün aynı saatte uyguladım ve bi kağıda her yaptıgımı yapıştırdım net görebileyim diye
Gzc19 Mizgin2020 bende Ebru abladan aldım pcos var bende de ilk aldığım ay hamile kaldım şuan 15+3 olduk . Bende öneririm kesinlikle almalısın canım .
Yildizlardan 3458 ben ilk defa denicem🙂 Genelde insanların rağbet göstermesi ve uygun fiyatli olmasi hasebiyle tavsiye ettim açıkçası.
3458 Yildizlardan haklısınız ben de ılk defa deneyeceğim o yüzden bılgım de yok burdan bılgı almak ıstedım . Bir şey alacağım zaman çok aşırı yorum okuyorum o yüzden sordum
gulsahgul26 Mizgin2020 inşallah rabbim seninde yüzüne gülsün sağlıklıca bebişin olsunda kucagına alasın edeceğim🙏🏼
gulsahgul26 3458 başka yer düşünme bile ben ne Aman olsa mesaj atıyordum dönüyordu ebru hanım sağolsun herşeyde yardımcı oluyor aldgn ürünün bile faturası var düzgün bir sistemleri var başka yerdekiler yanıltabilir hiç bence şaşma bir gebenin ginlüğünden