3458 Merhabalar . Ben de pcos var ne zaman yumurtlama olduğunu anlamıyorum ve ovulasyon testı alacağım ilk defa ama hangı marka almam lazım onu bılmıyorum hangı marka almalıyım? Şimdiden teşekkürler ☺️
Esmer38 3458 merhaba eczanelerdeki hem adet az ve fiyat fazla ben internetten getirttim laboquick marka test kullanıyorum 50 adet 2 adette gebelik testi 64 TL gibi bir ücret ödedim aklınızda bulunsun
flowers 3458 laboquick oneririm internetten almistim. Hem ovulasyon testi hem gebelik testi coook başaralı
Semanur27-K 3458 canım postun üste kalskn herkes görsün ve laboquick var canım n 11 de onu alabilirsin fiyatıda uygun sadece bakabilirsin
Mizgin2020 3458 ben Instagram da Ebru abla dan aldım bu ay hem yumurtlama yi da takip ediyor 30 ovulasyon 2 gebelik testi 80 TL öneririm
3458 Mizgin2020 o sayfayı takıp edıyorum da çok cesaret edemedim çünkü whtsapa üzerinden konuşuluyor ya bıraz tereddütte kaldım
EsrSvm Mizgin2020 Ben de 1 yıl sonra tekrar aynı sayfadan aldım ovulasyon testini.Uğur getirsin inşaallah bu ay bize 🥰
Gzc19 Mizgin2020 bende Ebru abladan aldım pcos var bende de ilk aldığım ay hamile kaldım şuan 15+3 olduk . Bende öneririm kesinlikle almalısın canım .
Ryhnm 3458 bnde bir gebenin günlügü sayfası ebru abladan aldım cnm ve ilk ay hamileyim ❤️zaten WhatsApp tan sadece satış yapılıyor orda bişey konuşulmuyor kendisi tüm soruları instagramdan cevaplıyor 🌺
Mizgin2020 3458 yok kız hiç sıkıntı yok vala watsaptan yazdm çünkü Instagram’da satış yasak olduğu için öyle hiçbir sıkıntı yaşamadım vallahi
Defnederen 3458 görüşler öneriler farklıdır ben önermiyorum o sayfayı canım innovita hassas test daha başarılı
3458 Mizgin2020 tv de sayfalardan alıyorlar ya genelde dolandırıyorlar o yüzden canm ben Cesaret edememıstım ama oraya da bır soruyum 😇
Yildizlardan Merhaba daha az önce n11 den laboquick siparisi verdim. 30 det 50 idi. Bi bakın isterseniz.
EsrSvm 3458 Bir gebenin günlüğünden alabilirsin canım.Güvenilir sayfa ve test konusunda da yönlendiriyor.
Mizgin2020 EsrSvm amin canım inşallah bende uğur getirsin diye aldm netten de alabilirsin ama baktım çoğu kişinin yüzü gülmüş bana da belki iyi gelir dedim
mavi0811 3458 tabikide minnak kurabiyeler vazgecilmezin ve cok net cıkıyo instagramda sayfasi var gir bi sor kuzum😊ben aldm çok memnunum kaset degil strip test satıyo o sayfa kaset testler cok guvenilir degil bazen belli belirsiz cıkiyor
Yildizlardan 3458 ben ilk defa denicem🙂 Genelde insanların rağbet göstermesi ve uygun fiyatli olmasi hasebiyle tavsiye ettim açıkçası.