mmk01 -bal05- 15+1 deyim bu hafta içi gidicem sırf meraktan 13 haftalıkken tahmin etmişti ama emin değildi 😊
Eyces -bal05- bizde yarın inşallah 13 haftalık olucaz inşallah cuma günü randevum var bakalım belli olacak mı hayırlısı ile 😘😍
A1b2c3df -bal05- bizimde 13+4 daha belli değil kızlar doktor birşey söylemedi birde ne kadar doğru bilmiyorum kimi doğru çıkıyor kimi alakası yok diyor ikili testin beta hcg sonucuna göre 50 altı ise erkek üstü ise kız diyorlar güvenmiyorum tabi ama 😂😂
Mnevvr53 -bal05- kesin demedi 12+5 de ilk kordon dedi sonra kordon degilse erkek dedi kesin demedi bir daha ki kontrolle bakalim
Eyces minikturta ay ne güzel canım🧡🧡🧡 benımki şimdi 12+6 günlük teyzesi yarın 13 olacaz inşallah senınkı tam olarak kaç ikili tarama testi yaptın mı canım
minikturta Eyces bizde bugün tam 13 olduk teyzesiiii💜 yok canım yarın sabahtan randevum var işte bakalım hayırlısı yarın yaptıracam Allah izin verirse 😊
Eyces minikturta hayırlısı ile inşallah canım benımde cuma günü yaptıracam inşallah haberleşelim iyi haberlerle inşallah canım hissediyormusun cinsiyetını karnın çıkmış mı💜💙
Es2021 Haftadayım bende bu perşembe gidicem doktorum kesin görürüz görmeden bırakmam dedi 🤷🏼♀️🙂 merakla bekliyoruz perşembeyi 🙈
minikturta Eyces ayyy amin amin çok amin 💜 valla ne yalan soyleyim bu yaşına kadar hep erkek istiyordum şimdi de hamileyim kız hissediyorum böyle kalbim pir pir atiyo kız dedikce 😀 sen hissediyor musun 🥰
glyanki 13 haftalık benim minik 😊 geçen hafta gittiğimizde doktor kızdan şüphelendi ama sakın parti yapma tam göstermedi dedi ay sonu netleşecek inşallah 😊
Eyces minikturta ay yemin ederim ki bende de öyle vallahi erkek istiyorum ilk tabiki saglıklı olsun öncelik ama ilk hamile kaldım kız hissetım rüyamda bazen karışık erkek görüyorum kız bebek görüyorum şu an hiç bir şey hissetmiyorum cumayı iple çekiyorum gerçekten ya 💟