Grbtsgr26 Tatliskoo son adet tarihime göre normalde şuan 28+5 olmam gerekiyor ama bebeğim 2 hafta önde 30+5 deyiz kilomuz cuma günü kontrole gittiğimizde 1800 kilo 40 cm 😊
ymc0355 Tatliskoo ben de 28+5ti gittiğimde 1433 gramdı doktor iyi dedi sabahları tahinli pekmez kaşar peynir ye bol su iç muz ve elmayı şekerin yoksa bol tüket canım
Tatliskoo ymc0355 zaten yiyordum bunlari daha çok dikkat edicem artik kasar peynir marketten mi aliyorsun yoksa şarküteri tarzi yerdenmi
Grbtsgr26 Tatliskoo hamileliğimin başından beri her sabah kahvaltıda süt yumurta Kesin var muz çok yedim hergün sebze ağırlıklı beslendim akşam yemeklerinde başka bişi yok açıkcası 😀
Derinsmom 28+4 te gittiğimde yaklaşık 1500 gramdı olması gereken sizinki bence bizim bebişe iri bebek dedi çünkü kafası 2 hafta önden gidiyor 🙈
Tatliskoo Derinsmom masallah canim bizdr bbabasiyla cok iri degiliz zaten oglumuzda bize cekicek sanirim 😂
Grbtsgr26 Ozlemserrt güzel mi kötü mü bilemedim ama allah sağ sağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻😍
tazegebee Tatliskoo 28+3de 1200 dü canim. banada az geldi kasar peyniri muz tahin pekmez yemeye başladım.
Yelizimmmm3447 28+0 1366 gramdık doktor 29 haftaya uyumlu 1 hafta önden gidiyor dedi boyun kilonun bir önemi yok önemli olan sağlıklı olmaları