Gizmoo Kızlar tüp bebek yaptırdık oksapar kullanıyorum bitti doktor yenisini al dedi ama paralı aldığımız için çok pahalıya geliyor bunu yazdırma gibi bir durum var mı sağlık ocağından falan ?
2pasam03 Gizmoo. Rapor cikarttin mi canim raporlu da alabilirsin sigortaniz varsa cok uyguna geliyo bizim sigortamiz yok 200 kusure aliyoruz
Fly38 Gizmoo rapor çıkarmadılar mı?? Ben raporlu olarak ücret ödemeden alıyordum ama şuan piyasada ilaç yok malesef bende 6000 lik kullanıyorum ama bulamıyorum 😔
Sevde3333 Gizmoo evet canim devlet hastanesinde veya sağlık ocağında aile hekimine yazdirabilirsin . ucret odemez veya 38 tl gibi bir fiyata alirsin. Bazilari ödemiyormuş ama ben yazdigi halde 38 ödüyorum 🤷♀️
Sedaabdullah Gizmoo sağlık ocagına yazdırabliliirsin bana 2 kutu yazdı eşim almıs vermiişler bende tüp bebek yaptırdım suan hamileyim hala devam ediyorm iğneye
Gizmoo 2pasam03 sigorta var ama özel muayenehaneye gittiğim için reçete olayı yok. Gidip sağlık ocağına diyemez miyim yazar mısınız diye
Gizmoo Fly38 yok rapor yok sanırım 12 gün kullanacağım için içinden de 10 çıkıyor 2 tane için 300 TL vermek istemedim
Beyzabuglem Fly38 nasıl raporala ücretsiz aliyosunuz canım bende kullanıyorum oksapar iğne her ay 4 kutuya 125 TL oduyorum
Seda5431 Gizmoo sağlık ocağında fazla gelen bazı insanlar getirip ücretsiz verilmesi için bırakıyor istersen sor ellerinde varsa iste canım ben elimde fazla olanı ihtiyacı olan alsın diye sağlık ocağına vermiştim
Bahardali Gizmoo özelde de devlette de yazdırabilirsin. Günde kaç kullanıyorsun bilmiyorum ama günde 1 bile kullansan doktoruna söyle günde 2 gibi yazsın o zaman 2 kutu alabilirsin. Elinde 20 adet olur. 20 günde 1 kontrole gittiğinde bir sonraki gidişine kadar bitmemiş olur.
Seda5431 Gizmoo rapor çıkartılıyor o iğnede canım yoksa çok pahalı oluyor doktorun çıkarması lazım onu doktoruna söylemen lazım onu
Gizmoo Seda5431 işte bilmeyince ilkine 300 TL verdik heyecanla ilk transfer günü şimdi eğer öyle bi durum varsa gidip yazdırayım
Seda5431 Gizmoo doktorunla görüş canım rapor yazar hemen gerçi bunu senin doktorunun düşünmesi gerekiyor onun hatası bu
Bahardali Bir de düzenli samimi olduğun 1-2 eczane ayarla ki ellerinde olduğuna sana günü geldiğindd verebilsinler. Gebelik ilerleyene kadar göbekten yap. Sonra karnın şişmeye başlayınca bacak ve kola geçersin.