28umran52 Mom8 bizde çok uğraştık halada isim belli herkes bisey diyo aklımız karısiyo içinden ne geliyorsa onu yap bence yada kura çek en mantiklisi o😊
Mom8 28umran52 aslında kura çektik bana yine Eren çıkmıştı galiba fazla şansımı zorluyorum birde normalde çok netimdir hemen karar verirdim bunda sonradan bir kafa karşıklığı oldu anlatamam yani
28umran52 Mom8 Biz anneler biraz değil çok seçici olduk sağlıkla gelsin ismide hayır bereket getirsin inşallah bi fikir daha olsun halit batin oğlum olsa batin olucakti kizim var şuan batın anlam olarak çok güzel
Mom8 28umran52 batın ıda aldım listeye böyle küçük bir liste yapayım da bari artık mecbur içinden birini seçicez mecbur 🤗🤗 ama dediğiniz gibi herşeyden önemlisi sağlıkla gelsinler de🤗🤗
28umran52 Mom8 Aynen canım Rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🤗kolay gelsin sana isim konusunda Hayırlı olsun inşallah oğlunada ismi hayır getirsin
Mom8 28umran52 inşallah canım benim güzel duaların içşn teşekkür ederim rabbim sanada kızını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah 🤲🤲🤗
Susam1 Mom8 bu yazıyı dün okudum yazmadım bir sey ama aklımda kalmasın belki nasibi budur 😁 Halit Ege güzel olur
Mom8 Susam1 ayy teşekkür ederim ya ege de soyadımızla uyumlu oluyor aslında o yüzden düşünmüştük başta oda listede🤗🤗🤗